Ce trebuie să știi înainte de a obține un tatuaj

Ce trebuie să știi înainte de a obține un tatuaj

Într-adevăr, obținerea unui tatuaj este o decizie importantă. Tatuajele sunt pentru întreaga viață; Odată ce le-ați obținut, va trebui să trăiți cu ele până în ultima zi a vieții, așa că există multe lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte să obțineți un tatuaj.

Lucruri pe care ar trebui să le știi înainte de a obține tatuaj:

Cercetați bine salonul de tatuaj
Oricine artist de tatuaj de la care primiți de la tatuaj, ar trebui să aibă un profil social bine întreținut. Da, artistul tatuator ar trebui să fie recunoscut și certificat. De multe ori, planurile de tatuaj merg prost, deoarece oamenii nu dau multă atenție artistului tatuator. Chiar dacă are un portofoliu bun de muncă anterioară, asigurați-vă că alți oameni îl recomandă. Urmăriți toate profilurile sale sociale, el / ea ar trebui să fie cel mai bun.

Cât de igienice sunt salonul și echipamentele
Asigurați-vă că salonul este curat; Ar trebui să arate și să miroasă curat, în timp ce toate echipamentele, cum ar fi ace, cupe de cerneală și mănuși pe care artistul tatuaj le folosește, sunt sterile. Reutilizarea oricărui echipament vă poate expune la infecții și multe boli transmisibile precum HIV și hepatita.

Acum, acestea sunt lucrurile tehnice pe care ar trebui să le cunoașteți, dar există și multe alte lucruri pe care ar trebui să le pregătiți înainte de a obține un tatuaj.

Fiți pregătiți pentru durere
Durerea este inevitabilă. Va trebui să treceți prin durere în acest proces. De ce doare? Există 10 până la 15 ace special amenajate pentru tatuaj care vă înțeapă pielea pe secundă, suficient de repede pentru a înțepa stratul superior al pielii. Numărul de pini poate varia și va crește intensitatea durerii.

Designul potrivit
Tatuajele sunt calea voastra de a va exprima fara a fi nevoie sa spuneti un cuvant. Dacă ați ales corect, tatuajul dvs. vă poate inspira, dar pentru asta va trebui să fiți foarte atent cu privire la designul pe care doriți să îl obțineți. Când veți fi în căutare de a obține un tatuaj, vor exista mii de idei de design-uri de tatuaj care vă vor invada mintea, dar trebuie să aveți răbdare și calm suficient pentru a merge pe designul potrivit.