Cum il descosi?

Cum il descosi?

Pune-i urmatoarele trei intrebari, asculta-l si iti vei da seama de multe lucruri care ii construiesc caracterul.

Cum te intelegi cu ai tai? Daca are o relatie frumoasa cu parintii nu inseamna nicidecum ca e “baiatul mamei”, ca e un bleg care nu face nimic fara sa le ceara voie parintilor-sa stii ca din felul in care vorbeste cu ei iti poti da seama cam cum isi va trata si prietena. Vorbeste cu mama lui despre tot ce il framanta? O respecta?

La fel de relevanta este si relatia cu tatal lui? Psihologii spun ca, in general, daca baietii isi respecta si admira tatii, este foarte probabil sa tinda sa devina niste barbati adevarati pe care sa te poti baza. Ah, mai exista inca un avantaj daca se impaca bine cu ai lui: cu siguranta ca nu o sa se infurie daca vei dori la un moment dat sa-l prezinti parintilor tai.

Cand s-a intamplat ultima data o chestie penibila? E foarte important sa stii daca are umor si, mai ales, daca stie sa rada de el-pentru asta e suficient sa ii pui aceasta intrebare. Un umor sanatos e una dintre cele mai importante premise pentru o relatie sanatoasa. Deci ideal ar fi sa-ti povesteasca din start mai multe intamplari caraghioase. Atentie, daca e genul care povesteste zilnic cate o patanie penibila: atunci ori e un calca in strachini notoriu, ori, si mai rau, un circar narcisist, care nu vrea decat sa se bage in fata cu fiecare ocazie.

Cand te-ai scuzat ultima oara pentru ceva? Asta e o intrebare foarte importanta, caci o sa fii uimita cat de putini sunt baietii care recunosc deschis ca au gresit. Unui om puternic o sa-I fie mai usor sa se scuze decat unuia care isi ascunde slabiciunile. E adevarat ca nu e deloc usor sa iti ceri iertare, dar este o dovada clara de tarie de caracter.

Leave a Reply