Ce te-ai face daca n-ar fi el?

Ce te-ai face daca n-ar fi el?

Traiesti cea mai frumoasa poveste de dragoste, iar iubitul tau ii face concurenta asidua lui Fat-Frumos? Iti place stilul lui de viata, muzica pe care o asculta ti se pare geniala, iar prietenii rebeli cu care isi petrece timpul ti se par absolut adorabili? Esti gata sa uiti de tine, incercand sa te reinventezi, ca sa ii faci pe plac domnului Perfectiune?
Ii faci pe plac intotdeauna iubitului tau. Esti bucuroasa sa schimbi aproape orice e legat de imaginea ta daca stii ca asa vei avea aprobarea iubitului tau. Asta poate insemna ca esti deschisa la nou si ca-ti place sa experimentezi, insa acest lucru poate fi vazut si ca o incercare de suprimare a gusturilor si personalitatii tale, in favoarea crearii unei imagini care sa ii placa mai mult lui.

Iti imbunatatesti stilul si personalitatea. Esti de acord sa fii flexibila in legatura cu propriul stil de viata, insa nu-ti vei schimba cu totul personalitatea! Schimbarile pe care le vei face vor fi in bine, iar tu vei creste in ochii lui pentru ca ai stiut sa iti pastrezi calitatile care l-au facut sa se indagosteasca de la bun inceput de tine.

Tu esti cea care il influenteaza. Ti-ai dezvoltat cu mare stradanie un stil propriu si nu esti dispusa sa renunti la el. Te astepti ca prietenii si apropiatii sa te placa pentru ceea ce esti, fara sa faci vreun compromis. Chiar daca sinceritatea poate fi atractiva, prea multa rezistenta la schimbare este un semn de nesiguranta.

Gasesti modalitatea de a echilibra relatia. Incepi o relatie simtindu-te sigura pe tine. La randul lui, si iubitul tau are o personalitate puternica si poate tocmai acest lucru te atrage la el. Poate ca ati avut mai mult divergente de-a lungul anilor, insa ati invatat sa impacati viata sociala cu cea personala. Aveti pareri puternice, insa tocmai aceasta siguranta a fiecaruia dintre voi va atrage la celalalt si nu va simtiti nicioadata amenintati.

Newer Post

Leave a Reply