Buze cu mesaj

Buze cu mesaj

In filme, in viata de zi cu zi, cand ii soptesti la iubitului tau dulci nimicuri in ureche, rujul rosu  face legea oricand si oriunde. Ce-i spune lui despre tine?
Dintre toate culorile, rosu este emblema puterii si a sexului. Ceea ce putine femei stiu insa este ca nuanta de rosu pe care o alegi vorbeste despre tine mai mult decat ai putea s-o faci tu o zi intreaga. Afla ce spune fiecare nuanta si foloseste-o cu talc.

Portocaliu irezistibil. Nuantele de oranj intaresc privitorilor impresia ca purtatoarealor este sincera si optimista. Si nu multe femei au indrazneala sa scoata in lume o astfel de culoare. Auriul este recomandat Evelor indraznete, care iubesc viata si aventura. Daca vrei sa atragi un barbat dornic de calatorii si aventura, nu te sfii sa-l incerci.
Mesajul perceput de el: “Sunt vesela si imi plac provocarile. Apropie-te, ne vom distra de minune impreuna!”

Zmeura senzuala. Este o nuanta incarcata de multa energie, pe care o vei primi si oferi in acelasi timp. Vei atrage privirile unui barbat care iubeste femeile si distractia. Nu ti-ar placea sa ai pe buze culoarea zmeurei? Pun pariu ca lui sigur i-ar placea.
Mesajul perceput de el: “Sunt foarte sexy si stiu ca asta te da peste cap. Mai ai trei minute sa observi asta si tu”.

In vino veritas. Culorile licorii lui Bachus nu ramane niciodata neobservata. Daca vrei sa faci senzatie, nu ocoli vinul de pe buzele tale. Te poate observa un barbat dispus sa iti faca curte mult timp, pentru ca iubeste femeile care nu se lasa cucerite usor.
Mesajul perceput de el: “Sunt misterioasa si senzuala, nu-mi place ca ceilalti sa stie ce gandesc.”

Mure exotice. Mai tii minte ce culoare au buzele tale dupa ce mananci mure? Aceasta nuanta este una din cele mai intense si pasionale, care denota eleganta si senzualitate. Daca-ti plac barbatii siguri pe ei si sobri, fii sigura ca o sa te remarce cu acest ruj.
Mesajul perceput de el: “Sunt rafinata si pretioasa. Iubesc provocarile!”

Leave a Reply