Ce se poate face in afara salii de operatie?

Ce se poate face in afara salii de operatie?

Descopera repede cateva metode de a deveni mai frumoasa fara a apela la bisturiu.

Dinti perfecti

Ce au in comun Tom Cruise, Celine Dion, Demi Moore si Sarah Jessica Parker? Toti au purtat la un moment dat un aparat dentar pentru a-si corecta pozitia dintilor si a afisa un zambet impecabil.

Tehnica? Doar un ortodentist sau un chirurg dentist pot decide daca ai nevoie de un aparat dentar. Dupa o examinare prealabila ( radiografii etc.) va fi in masura sa stabileasca ce tip de aparat ti se potriveste pentru a obtine cel mai bun rezultat. Majoritatea aparatelor plasate pe dinti sunt acum din ceramica transparenta si nu se ingalbanesc. Cat despre sarme, acestea sunt tot din metal, insa totul este destul de discret. Incoveniente: tratamentul dureaza destul de mult si iti poti rani limba la contactul cu aparatul.

Totul despre albirea dintilor

Tutun, cafea, tartru – factorii care modifica aspectul dintilor. Pentru a le reda stralucirea si culoarea alba, poti apela in prima faza la un detartraj realizat de dentist. Daca dintii tai sunt foarte galbeni, ai doua solutii: acasa: dupa ce dentistul ti-a realizat in prealabil un mulaj, il umpli cu gel de albire si-l porti in fiecare zi, timp de doua ore, doua- trei saptamani. La cabinetul stomatologic: tratamentul dureaza cam 30 de minute. Modul de operare: dentistul iti aplica gel oxidant pe dinti. Uneori utilizeaza si o lumina speciala. Gratie acestui tratament poti obtine un bun rezultat de albire, care poate dura cinci ani, cu conditia sa eviti cafeaua, tigarile, etc. si sa realizezi un detartraj regulat.

Buze carnoase

Nu-ti plac buzele tale pentru ca sunt foarte subtiri? Poate ai auzit deja de posibilitatea de a-ti mari volumul buzelor cu ajutorul colagenului. Nu intotdeauna rezultatele sunt pozitive. Asa ca trebuie sa te gandesti serios inainte de a lua hotararea de a face o astfel de interventie. Daca nu e vorba de un real complex, ci doar de o fita de moment, ai face mai bine sa te abtii.

Leave a Reply