Cateva metode pentru a te face remarcata

Cateva metode pentru a te face remarcata

Cum sa intri in vorba cu superbitatea aia cu ochi albastri? Ce sa-i dai de inteles ca ai vrea sa fiti prieteni?

Stii cine are succes? Cei care au curaj si se automotiveaza in sensul “De ce nu?”. Cand e vorba de ce simti, nu poti folosi cuvinte rationale, ar fi absurd. Daca iti place de el, este dreptul tau sa ii transmiti acest mesaj, intr-un fel sau altul. Cum anume? Poti sa intri in vorba cu colegul lui, sa il intrebi ceva. Vei fi mai putin emotionata si el te vede, posibil sa se simta incitat, posibil sa creada ca il placi pe colegul lui. Oricum il zapacesti nitel. A doua oara, il privesti sugestiv cam cu trei secunde mai mult decat l-ai privi fara sa-ti fie jena. A treia oara, incerci sa intri in conversatie cu cei din gasca lui. Pas cu pas iti croiesti drumul spre el. Ce zici?

1. Flirteaza! Flirtul este o atitudine in timpul careia se transmit sentimente de incredere in sine. Nu-ti fie teama sa iti asumi riscuri. Fii entuziasta si pozitiva – functioneaza!

2. Incepe tu conversatia! Cea mai buna cale de deschidere al drumului catre el este sa-l saluti. Vorbeste apoi despre ceea ce vezi, pune o intrebare, cere ajutor, exprima-ti parerea.

3. Distreaza-te! Fii jucausa si spontana – incearca sa te exprimi mai deschis.

4. Fa prima miscare! Apropie-te de persoana pe care vrei sa o intalnesti.

5. Asculta! Se spune ca ai 2 urechi si o gura pentru ca trebuie sa asculti de doua ori mai mult decat vorbesti. Tuturor ne place sa fim ascultati.

6. Mentine contactul vizual! Stabileste contactul vizual, dar te rog uita-te in ochii lui cu blandete si apoi muta privirea. Nu starui prea mult.

7. Zambeste! Zambetul este contagios, te va face mai abordabila, iti lumineaza fata si ii va atrage pe ceilalti. Zambetul – mai rapid decat orice arma sau tehnica sofisticata de seductie te poate transforma intr-un magnet.

Cateva metode pentru a te face remarcata

Leave a Reply