Cauta el marea dragoste?

Cauta el marea dragoste?

Il interesezi cu adevarat sau senzorii tai percep gresit dragostea lui? Cum te trateaza, cum iti vorbeste, gesturile pe care le face iti spun multe lucruri despre el. Descopera acum ce simte si ce vrea citind mai jos!

Iz de romantism

Pentru moment, el te percepe doar ca pe o buna amica. Te-a sunat de vreo doua, trei ori, dar nu pentru a te cunoaste mai bine, ci mai degraba pentru a-ti cere o favoare. Daca esti absolut sigura ca va potriviti perfect, atunci tu esti cea care trebuie sa ia initiativa. Data viitoare cand iti va solicita ajutorul pentru temele pentru acasa, incearca sa dezvolti cu el o discutie personala. Poate va constientiza ceea ce tu stii deja prea bine – ca aveti sanse mari impreuna.

Scantei si sovaire

Acum te invita sa-i fii partenera la un party, in momentul doi te zoreste cand nici nu ti-ai terminat dumicatul din gura. Esti nedumerita, comportamentul lui te provoaca pe cat te baga in ceata. Doar ce ajungi sa crezi ca-i topit dupa tine ca-ti si demonstreaza contrariul. Contabilizeaza datile in care este dragut cu tine si, daca sunt mai multe decat cele in care nu este, atunci clar va descoperi mai devreme sau mai tarziu ca esti fata visurilor lui.

Sentimente inflacarate

Lucrurile marunte pe care le tot face pentru tine demonstreaza clar faptul ca are sentimente profunde. Te asculta cu mare atentie atunci cand I te adresezi, te invita mai peste tot cu el, iti face o multime de favoruri si raspunde pozitiv tuturor doleantelor tale. Daca vrei ca lucrurile sa ia avant, nu trebuie decat sa-i dai cateva semnale despre ceea ce simti. O simpla imbratisare sau un pupic amical se pot transforma rapid in adevarate tornade de gesturi tandre

Leave a Reply