Ce fel de parasita esti?

Ce fel de parasita esti?

Nu spune nimeni ca e floare la ureche sa treci peste o despartire, dar sunt cateva trucuri care te ajuta sa te simti mai bine. In primul rand, nu incerca sa treci peste etapele durerii. Fiecare are rostul ei in procesul de vindecare. Nu lua decizii importante cat timp esti la pamant si suferi. Risti sa-ti provoci si mai mult rau.

Te vei indragosti din nou chiar daca acum nu ai nici un chef si esti tentata sa declari ca nu vei mai iubi niciodata cum l-ai iubit pe el. Ai avea dreptate, vei iubi si mai mult. Fiecare indragosteala are ceva special, asa cum fiecare suferinta din dragoste trece pana la urma (romanticii nu vor vrea sa fie de acord cu asta, dar asta-i adevarul).

Povestea de iubire care a trecut a fost o doar o repetitie pentru ceea ce va urma. Daca iei lucrurile asa, dai dovada de intelepciune. Inseamna ca ti-ai invatat lectia si data viitoare nu vei mai face aceleasi greseli. Nu te incapatana sa te intorci la el. E un lucru pe care vrei sa-l faci din egoism (nu suporti gandul ca va avea alta iubita, chiar daca tu poate ai avut deja un alt iubit). Am vrea ca toti barbatii care ne-au iubit vreodata sa se calugareasca pentru ca nu pot sa ne uite, dar, sa fim seriosi, asta se intampla numai in telenovele. Iarta-te si iarta-l- e foarte important sa faci asta inainte de a trece mai departe.

Nu exista niciodata un singur vinovat intr-o despartire, asa ca trebuie sa-ti fie foarte clar ca tu nu esti un monstru si nici el nu este (decat daca este). Rasfata-te- nu refuza nici o invitatie la distractie, daruieste-ti un nou look, ocupa-te de hobby-urile tale, invata o limba straina- sunt o gramada de lucruri care asteapta sa le bagi in seama.

Esti o invingatoare. Ce-a fost a fost! Nu esti genul care sa planga mortii pentru multa vreme. Asta nu inseamna ca nu suferi. Ba da, si inca la modul foarte dramatic, dar stii sa gandesti lucrurile la rece.
Esti foarte emotionala. Resimti foarte dureros o despartire pentru ca te implici cu trup si suflet intr-o relatie. Iti face bine sa nu te izolezi de lume, dimpotriva, apeleaza la suportul moral al prietenilor.
Esti o visatoare. Iti folosesti inteligenta pentru a afla de ce nu au mers lucrurile si nu apelezi la prieteni ca sa te refaci.

Leave a Reply