Curly, curly!

Curly, curly!

Probleme cu parul cret? Nimeni nu te crede, dar tu ai chestiuni serioase de “discutat” cu parul tau cret si rebel! S-a obraznicit peste masura si te necajeste cu orice ocazie, nimic nu-I mai convine. Si nici tie, asa ca treci la o sedinta rapida de pus la punct cu adversarul. Cret, cret, dar pana cand?

Sta vesnic umflat, ai vrut sa-l lasi lung si a trecut o vesnicie pana a ajuns la umeri. Se piaptana foarte greu, s-a uscat la varfuri si…ce frumos ar fi daca ar fi drept! Un sampon si un balsam de netezire sau cu formula revitalizanta si hidratanta ar fi solutia intretinerii de durata, iar laptele de netezire sau un ser tratament care nu se mai clateste dupa aplicare, te-ar ajuta imediat sa-l mai potolesti un pic si sa poti defini buclele, ca sa nu mai stea ca la o “afro” electrocutata. O masca pentru par degradat si uscat nu strica deloc de doua ori pe luna, iar un sampon ton-pe-ton, ei bine, se poate folosi tot atat de bine ca o vopsea permanenta, leac antiplictiseala. Daca vrei sa surprinzi si sa apari cu parul complet intins, exista o multime de sampoane, balsamuri, solutii speciale si produse de styling care, folosite cu putina pricepere, te ajuta la fix sa rezolvi problema si sa dai gata invidioasele!

Daca firele tale de par nu “dau” clar o forma creata (onduleuri largi, fara definire), foloseste foehnul cu difuzor, dupa ce ai amsat parul umed cu spuma modelatoare si ai dat parul in fata, peste cap. Buclele se vor ivi ca prin minune. Daca vrei sa-l potolesti si sa-l indrepti, te vor ajuta cu succes cateva produse de ingrijire si styling. Spala-te cu un sampon de netezire, apoi aplica balsamul din aceeasi gama. Pe parul clatit foarte bine si inca umed, aplica un lapte de netezire, pe toata lungimea firelor de par. Apoi intinde-l cu ajutorul unei perii, suvita cu suvita, folosind pentru uscare jetul caldut de aer al foehnului.

Leave a Reply