Cateva motive pentru a-l parasi

Cateva motive pentru a-l parasi

Se pare ca deja ai indoieli in privinta relatiei tale. Daca iubesti cu adevarat, nu te mai gandesti la o posibila relatie care ar putea urma la un moment dat. In general indragostitii isi vad partenerul ca pe unica persoana din lume care ii poate face fericiti. Dar nu intotdeauna ai langa tine ceea ce meriti.  Detaseaza-te de persoana de langa tine daca ceva nu merge.

Multe fete implicate intr-o relatie vrand-nevrand fac o multime de compromisuri pentru a-si pastra iubitul- uneori din prea multa dragoste, alteori din frica din singuratate. Sunt insa momente in care relatia chiar lezeaza si atunci trebuie sa pui piciorul in prag si sa iei hotararea de a-l parasi. Iata cateva motive:

Violenta fizica sau verbala. Daca iubitul tau este capabil sa te loveasca sau sa te jigneasca, e cazul sa te gandesti ca poate meriti mai mult.

Presiunea pentru inceperea vietii sexuale. Multe dintre voi sunteti virgine si suporta presiuni din partea iubitilor. Daca nu esti pe deplin pregatita, nu face acest pas doar pentru a-ti salva relatia, pentru ca poti ajunge sa regreti.

Daca te-a inselat, nu-i acorda a doua sansa. El poate sa profite de acest lucru si, oricate promisiuni e in stare sa faca, te poate insela din nou, cand te astepti mai putin.

Daca relatia te impiedica sa te ocupi suficient de scoala sau de cercul de prieteni, ar fi mai bine sa te reorientezi.

Daca nu il iubesti, nu iti pierde timpul cu el inutil. Nu este suficient sa te iubeasca doar el. Trebuie sa simti si tu, sa fii implinita. Intr-o relatie trebuie sa dai si sa primesti.

Daca descoperi ca te minte in mod repetat, nu accepta sa continui sa traiesti in minciuna. Nu veti construi nimic folositor.

Leave a Reply