De ce sunt asa de ciudati la telefon?

De ce sunt asa de ciudati la telefon?

De ce sunt baietii atat de ciudati la telefon, vorbesc aiurea si spun numai tampenii? Asta in cazul in care reusesc sa articuleze ceva.

Se pare ca baietii pur si simplu nu vad scopul interminabilelor discutii purtate la telefon. Au ceva concret de castigat de pe urma lor? Pentru ca, in esenta, nu faci decat sa stai intr-un loc, de unul singur, holbandu-te, daca nu intr-u punct fix, atunci in gol. Foarte inteligent!

In primul rand, baietii sunt de parere ca vorbitul este mai bun daca si vezi persoana respectiva. Altfel ai putea vorbi tot felul de prostii, ai putea minti, exagera, ai putea pretinde ca esti altcineva. In fine, le trec tot felul de idei prin cap cand nu au un subiect demn de discutat la telefon. Si nu au. Oricum va vedeti mai tarziu sau a doua zi, nu trebuie sa despicati firul in patru right now.

In al doilea rand, chiar daca  exista un subiect care trebuie vorbit si nu suporta amanare, tot nu sunt buni la vorbit. Exista cel putin 30 de lucruri la care orice baiat se pricepe mai bine decat la “ a vorbi discutii”. Iar la telefon asta e singurul lucru pe care il poti face: sa vorbesti.

Si la urma urmei, nu inteleg de ce trebuie sa se vorbeasca zilnic la telefon, cand oricum nu se intampla nimic senzational. Subiecte ca faptul ca fratele tau mai mic e un tampit sau ca ai mancat spanac la masa de seara pur si simplu nu i se par interesante. Prin urmare, discutiile lungi la telefon sunt pierdere de vreme.

Baietii sunt persoane actionale, le place sa taca si sa faca. Pe de alta parte e si practic. Obtii ce vrei fara sa irosesti prea multa energie.

Leave a Reply