Cateva lucruri pe care nu trebuie sa le auda despre fostul tau

Cateva lucruri pe care nu trebuie sa le auda despre fostul tau

In orice relatie, la un moment dat, apare si trecutul in discutie. Si in timp ce un baiat crede ca ar trebui sa stie anumite lucruri despre iubita sa pentru viitor, este mai bine ca el sa nu stie si sa fie fericit.Vedeti voi, adevarul nu este intotdeauna cea mai buna optiune.

Ego-urile noastre au de suferit foarte usor, deci o femeie ar trebui sa aiba mare grija cand vorbeste despre fostul ei prieten. Iata ce nu ne place sa auzim, impreuna cu sugestiile despre ce sa spui:

Nu spune:” toata lumea il placea”

Barbatului ii place sa creada despre el ca este cel mai bun pe care l-ai intalnit. Cand noul barbat afla ca toata lumea il iubea pe fostul tau, ii scade increderea. Ce trebuie sa spui: “cu totii l-au placut dar nu il cunosteau cu adevarat. Acest lucru va face mai usoare intalnirile cu familia si prietenii, daca el nu stie ca toata lumea din incapere e posibil sa si-l mai doreasca pe fostul in peisaj. Lasa-l pe actualul tau iubit sa creada ca lumea placea doar o parte din ex-ul tau si nu ceea ce era de fapt. Chiar daca noul, nu este Domnul Popularitate cu tatal tau si restul prietenilor, pana la urma tu trebuie sa fii singura care il placi cu adevarat si in totalitate.

Nu spune: “ Facea bani buni”

Vechiul iubit facea o groaza de bani? Tine asta pentru tine. Daca actualul stie asta  si nu iti poate oferi intr`atat se va simti incompetent. Barbatilor le place sa creada ca pot asigura orice unei femei,  de la capitolul sex pana la cel de cumparaturi. Ce sa spui in schimb?  “Salariul nu este mai important, atat timp cat noi ne iubim.” Sa speram ca asta e si ceea ce simti. Dar serios, un barbat se poate simti destul de nesigur daca decide ca nu va reusi niciodata sa castige indeajuns incat sa cumpere tot de ce aveti nevoie. Aminteste-i, insa, ca nu conteaza cat castiga atata timp cat sunteti fericiti, si ca nici nu trebuie sa cheltuie si ultimul banut ca sa te faca pe tine fericita. Poate sa faca acest lucru cheltuind bani pentru el. Poate incepe prin a-si cumpara niste haine, insa, care n-au legatura cu echipa lui favorita.

Nu spune: “Mi-a frant inima”

Relatiile se mai si termina, de cele mai multe ori nu prea placut. In timp ce inima franta din trecut pusa pe seama fostului iubit poate fi benefica pentru actuala relatie, pentru barbatul de langa tine poate insemna cu totul altceva. Chiar daca ex-ul a fost un nemernic si tu nu mai vrei sa mai fii vreodata cu el, simplul fapt ca te mai leaga ceva de el poate sa para ca inca te mai gandesti la el. Ce-ar trebui sa-i spui: “cu totii am suferit”. Acum sunt cu barbat minunat si asta e tot ce conteaza. Lasa trecutul sa traiasca in trecut.

Leave a Reply