Simte-te sexy in pielea ta

Simte-te sexy in pielea ta

Ai un obicei in a te retrage intr-un colt al camerei, pentru ca baietii sa nu se uite la fundul tau? Ei bine, tu esti pe punctul de a-ti schimba comportamentul intr-unul :” Priveste-ma sunt<< hot>>!

Daca cineva ti-ar spune ca ai putea avea un sex appeal ridicat doar citind acest articol, l-ai crede? Daca ai spus nu, inseamna ca esti exact genul de persoana care ar putea beneficia in totalitate, de ce urmeaza sa-ti spun. Atitudinea conteaza foarte mult in viata, facand cateva modificari in a ta, vei fi rasplatita.

Cele mai multe femei, conducandu-se dupa propriile principii, se canalizeaza mai mult pe  lucrurile negative decat pe cele pozitive. Daca vrei sa capeti incredere in corpul tau, inceteaza in a te mai critica.

Inceteaza sa mai faci glume despre corpul tau. Tot glumind, vei incepe sa crezi asta. Obisnuieste-te sa te cenzurezi atunci cand vrei sa  te autoironizezi.

Cand gandurile negre iti intra in minte, lupta cu ele si nu raspunde provocarilor.Daca te gandesti ca ai luat in greutate, intreaba-te daca se vede.  Ti-ai aruncat vechile haine si ti-ai luat masuri mai mari? Daca raspunsul este nu, trebuie sa accepti adevarul, nu te-ai ingrasat.

Fii increzatoare, fa-ti un album cu poze dragute. Sa vezi dovezi ca esti atractiva, in ciuda a ceea ce mintea ta iti zice, te face sa te simti foarte bine in pielea ta.

Te rusinezi atunci cand iubitul tau trage cu ochiul cand faci dus? Invata sa –ti placa sa fii privita iar sex appealul si increderea vor fi la ele acasa.

Intra in mintea lui. Noi presupunem ca barbatilor le plac corpurile noastre cum ne plac si noua, asta e total gresit. Barbatii admira intreg “pachetul” .

Iesi imbracata in costum de sarbatoare. Cu cat petreci mai mult timp asa, cu atat te vei simti mai bine in corpul tau. Si cel mai important este ca nu vei mai fi inhibata atunci cand esti cu un barbat. Tema pentru acasa: dormi dezbracata, uita-te la tv goala si cand iesi din dus, in loc sa-ti pui prosopul in jurul fundului, pune-l in jurul capului.

Leave a Reply