Cat de independenta esti?

Cat de independenta esti?

O sesiune de shopping cu prietenele poate surclasa o seara pasionala cu iubitul tau? Sau preferi momente “egoiste” de rasfat la singular?
Recunoaste, inca mai dormi cu ursuletul. Nu se poate spune despre tine ca trecerea timpului te-a influentat in a fi mai independenta si mai sigura pe tine, odata cu taierea “cordonului ombilical” (plecarea de acasa, de langa ai tai). Incerci sa inlocuiesti dependenta fata de parinti cu cea fata de persoana iubita, de care depinzi in orice situatie. Iti este in continuare teama sa te bazezi pe propriile tale simturi si ai nevoie de aprobare constanta din partea iubitului. Tips: incearca sa iei mai multe decizii. Chiar daca, in cuplu, dai peste o persoana puternica, in masura sa te sustina, si care ti-ar rezolva, partial, problemele, trebuie sa inveti sa te descurci un pic de una singura.

Ursuletul e mereu pe noptiera. De felul tau, esti o persoana independenta, capabila sa alegi de una singura lucrurile care iti plac sau persoanele pe care vrei sa le ai in preajma. Partenerul tau nu e un sprijin pentru tine si nici nu il vezi ca pe un tata protector. Stii sa asculti, de fapt, sfaturile pe care ceilalti ti le pot da si stii sa le valorifici la maximum. Iti place sa fii aprobata de el, dar iti dai seama ca o relatie nu este sinonima cu un act de proprietate asupra persoanei iubite, asa ca ti se pare normal ca fiecare sa aiba, din cand in cand, momente de respiro. Tips: cantaresti toate argumentele, asculti toate sfaturile, dar in final se stie, decizia este numai a ta.

Ursuletul e abandonat total. Esti atat de independenta si sigura pe tine, ca te deranjeaza cea mai mica intruziune a celorlalti in viata ta, chiar si sfaturile venite din partea iubitului tau, ti se par in plus, inutile. Esti convinsa ca interesul tau primeaza, de aceea ai atins un nivel optim de autonomie, care iti permite sa te stimezi si sa te confrunti cu ceilalti fara sa iti fie frica sau sa eziti. Tips:  poate ar trebui sa inveti sa ai un pic de incredere in partenerul tau si sa inveti ca un cuplu functioneazain doi.

Leave a Reply