Arome sexy pentru nopti hot

Arome sexy pentru nopti hot

Simtul olfactiv are efect enorm asupra sexualitatii. Cand iti plac mirosul si aroma cuiva se vorbeste despre chimie si se cheama ca te-ai indragostit. Pentru ca, inconstient, ne alegem partenerii dupa miros.

Mirosurile joaca un rol important nu numai in alegerea partenerului, ci si in alegerile de zi cu zi, pentru simplul motiv ca aromele placute atrag: de la banalii detergenti parfumati, cu care ne spala mama hainele, pana la feromonii pe care ii emana corpurile umane – un lucru bine cunoscut si de catre creatorii de parfumuri, care prin ingredientele pe care le adauga acelor licori ne manipuleaza si ne determina sa le cumparam. Manipuleaza-ti si tu prietenul in noptile fierbinti de dragoste si aprinde betigase parfumate sau lampa de aroma terapie cu uleiuri eterice.

Paciuli. Aroma de paciuli este de multe ori asociata cu libertinii ani ’70 – o perioada in care senzualitate se afla pe primul loc. E vorba de un miros condimentat, aspru lemnos, care este folosit in multe parfumuri. Este o aroma care le ajuta pe persoanele cerebrale sau inhibate –  facandu-le sa devina mai deschise, mai senzuale.

Vetiver. Din radacinile unei plante dulcea misorsitoare de provenienta indoneziana se extrage aroma puternica de vetiver. Este un miros aspru de pamant foarte incitant, ideal pentru clipele de voluptate cu sex salbatic.

Lemn de santal. Este cea mai seducatoare dintre arome, fiind descrisa in Kama Sutra drept un miros afrodiziac. Aroma lemnului de santal provine de la copacul de santal originar din India de Est. mirosul picant si lemnos aminteste de androsteron, feromonul masculin si stimuleaza eneriile dragostei. In practicile yoga, lemnul de santal este asociat cu Ceakra bazei, cea care corespunde organelor sexuale. Mirosul lemnului de santal are deasemenea si un efect calmant in caz de teama si neliniste.

Iasomie. Cine nu cunoaste parfumul ametitor de sexy al florilor de iasomie. Pe langa faptul ca este folosita in multe dintre parfumurile florale, trebuie sa mai stii ca iasomia este asociata in multe culturi cu stimularea libidoului. Aroma sa are efect de liniste si armonie a sufletului. Este un miros ideal pentru toti cei care isi doresc ceva mai multa senzualitate dar se simt oarecum blocati.

Leave a Reply