Aplicații de dating pentru a găsi fete sex bucuresti

Aplicații de dating pentru a găsi fete sex bucuresti

11% dintre adulți – și 38% dintre cei care sunt “singuri și în căutare de fete sex bucuresti” – au folosit site-uri online de dating sau aplicații mobile de dating.

Unul din zece adulți a folosit un site de dating online sau o aplicație de dating. Referindu-ne la acești indivizi pe parcursul acestui post ca “utilizatori online”, îi definim în felul următor:

11% dintre utilizatorii de internet (reprezentând 9% din totalul adulților) spun că au folosit personal un site online pentru a întra în legătură cu fete sex bucuresti.

7% dintre utilizatorii de aplicații pentru telefoane mobile (reprezentând 3% dintre toți adulții) spun că au folosit o aplicație de dating pe telefonul mobil. Luate impreuna, 11% dintre toti adultii au folosit fie un site de dating online sau o aplicatie pentru intalniri mobile.

Întrebările pe care le-am folosit pentru măsurarea dating-ului online au evoluat de-a lungul anilor și, prin urmare, nu putem compara direct mărimea totală a populației online de dating cu unele din sondajele noastre anterioare privind acest subiect. Cu toate acestea, utilizarea site-urilor de fete sex bucuresti a devenit în mod constant mai răspândită în ultimii ani. În 2008, doar 3% dintre toți adulții au spus că au folosit un site de dating online; Până în 2009 această cifră a crescut la 6% din totalul adulților, iar astăzi 9% din populația adultă a folosit un site de dating online.

Privind separat la cele două elemente distincte care alcătuiesc definiția unui utilizator online, aproximativ 11% dintre utilizatorii de internet spun că au folosit un site de fete sex bucuresti online.Din moment ce 85% din populație merge online, înseamnă că unul din zece oameni (9%) a folosit un site de dating online la un moment dat sau altul.