Afla cu ce diva te identifici

Afla cu ce diva te identifici

asCe le face pe femei să devină irezistibile? Sinceră să fiu îmi puneam astfel de întrebări pe vremea când stăteam prost cu „stima de mine”. Dacă încă mai căutaţi răspunsuri la aceasta problema vă vine în ajutor cartea Ellenei T. White, „Simply Irresistible” (Pur şi simplu irezistibilă). Ellen T. White a examinat secretul câtorva din cele mai dorite femei de pe acest pământ, începând cu Eva Peron şi terminând cu Nicole Kidman. Autoarea cărţii a dezvăluit rând pe rând secretele din spatele unei imagini de invidiat, iar sfaturile pentru decoperirea acelei vampe din interior sunt şi ele prezente. „Mă trag dintr-un neam de femei care au tratat seducţia cu seriozitate”, s-a lăudat autoarea. Înainte de a începe procesul de cucerire a bărbaţilor, fiecare femeie trebuie să ştie însă în ce categorie de femeie fatală se încadrează, pentru că fiecare îşi are locul undeva.

Zeiţa

Toate activităţile desfăşurate în echipă pur şi simplu o lasă rece. Îşi schimbă des starea sufletească. Îi place să deţină controlul şi se auto-apreciează ca fiind diferită de restul femeilor. Eva Peron este exemplul clar al acestui caz.

Pisicuţa sexy

Se simte puternică doar atunci când bărbaţii se gândesc la ea în termeni sexuali şi probabil este în căutarea unui „tătic” care să o îngrijească. Frumoasa Marilyn Monroe este câştigătoare la această categorie.

Mama

„Sirenele” din această categorie tind să facă bărbaţii să se simtă mai degrabă confortabil decât provocaţi. Sunt adeptele teoriei că drumul spre inima unui bărbat trece prin stomacul său. Wallis Simpson, Ducesa de Windsor, este exemplul acestei categorii.
Amica

Vede bărbatul ca pe amicul „de joacă”. Îi place să spună despre ea că este spontană, chiar dacă în realitate este organizată. Se simte mai bine în compania unui bărbat decât alături de o femeie, iar modelul acestui tip de sirenă este mama lui Winston Churchill, Lady Randolph Churchill.

Rivala

Nu plânge uşor şi în general preferă compania bărbaţilor. Preferă să îşi petreacă ziua învăţând să practice un nou sport decât într-un salon de înfrumuseţare. Angelina Jolie se încadrează perfect aici.
Trucuri pentru a cuceri bărbaţii

O femeie fatală adevărată, indiferent din ce categorie face parte, foloseşte întotdeauna câteva trucuri pentru a cuceri „publicul”. Iată câteva dintre acestea:
Rostiţi-i numele! Niciodată nu uitaţi numele bărbatului care vă interesează şi învăţaţi să îl folosiţi. De exemplu: „Speram să fii în seara asta aici, Mihai”.

Fiţi rebelă, dar cu o cauză! Întotdeauna femeile care cred cu tărie în ceva au fost super sexy. Femeia pasională pur şi simplu pune stăpânire pe inima unui reprezentant al sexului tare.

Păşiţi pe drumul periculos! Fiecare bărbat îşi doreşte o femeie sălbatică în pat, nu-i aşa?

Descoperiţi parfumul care să vă reprezinte! Coco Chanel a ştiut puterea incredibilă a parfumului. „Îţi anunţă sosirea şi îţi prelungeşte plecarea”.
Lăsaţi-l să ştie că sunteţi dorită! Nu e nevoie de laudă! Nu e un gest finuţ. Doar lăsaţi mail-ul de la un admirator deschis, dar asiguraţi-l că acel bărbat nu înseamnă nimic. Pur şi simplu nu se poate abţine.

Leave a Reply