Ce minciuni spun femeile la prima intalnire

Ce minciuni spun femeile la prima intalnire

mPrima întâlnire – un moment crucial pentru cursul ulterior al relaţiei. Asta în cazul în care vrei ca relaţia să continue şi după prima întâlnire. Cum poţi să-i laşi o impresie plăcută? Pesemne că ea va încerca să te ajute, dându-ţi câteva sfaturi pentru detensionarea atmosferei. Bărbaţii de la la askmen.com consideră însă că acestea nu sunt decât nişte capcane pentru a te prinde in ofsaid, astfel încât prima întâlnire să fie şi ultima.

Iată cele mai des întâlnite minciuni ale femeilor, rostite la prima întâlnire:

1.    “Fii tu însuţi, fii natural” – amândoi sunteţi conştienţi că prima întâlnire este premeditată (cu ce mă îmbrac, ce să-i spun, unde mergem?); ambii parteneri îşi joacă rolul, testează terenul, schimbă impresii. Naturaleţea iese din ecuaţie, oricât de mult ne-ar plăcea să credem că ceea ce vedem este autentic. Să nu mai vorbim că domnişoara te îndeamnă la naturaleţe cu buzişoarele sale strident rujate.

2.    “Nu caut decât un tip simpatic, înţelegător” – studiile dovedesc că, de fapt, lucrururile nu stau tocmai aşa. Pe femei nu le mulţumeşte “tipul de treabă”, care le ascultă şi le face să râdă, ci acestea se simt de fapt atrase de bărbaul uşor misterios şi uşor arogant.

3.    “Mă bucur s-aud că ai prietene femei” – deşi majoritatea femeilor nu o recunosc nici în ruptul capului, acestea urăsc ideea că partenerul lor ar putea avea confidente. Asta nu înseamnă că ar trebui neapărat să renunţi la prietenele tale, ci să ştii cum să-i vorbeşti despre ele. O bună soluţie ar fi să strecori subtil nişte cuvinte-cheie, de genul “o prietenă a mea, cam urâţică ş.a.m.d. de felul ei….”

4.    “Chiar nu-mi pasă că e Valentine’s Day sau vreo aniversare” – chiar dacă susţine sus şi tare că este împotriva clişeelor legate de Ziua Îndrăgostiţilor sau că nu-i plac surprizele de ziua sa de naştere, nu face imprudenţa de a nu-i dărui ceva. În sinea ei, speră cu toată fiinţa că nu vei ţine cont de această falsă afirmaţie.

Leave a Reply