3 remedii simple care te scapă de celulita de pe coapse

3 remedii simple care te scapă de celulita de pe coapse

Celulita afecteaza mai mult de 85 la suta dintre femei, reprezentand toate formele si dimensiunile. Acesta este cel mai frecvent pe coapse, dar poate fi prezentă și pe picioare, fese sau abdomen.

Celulita este alcatuita din celule grase care plutesc liber, care sunt depozitate chiar sub piele. Are un aspect distinct, cum ar fi suprafața de coaja de portocală. Hormonii, genetica si un stil de viata nesanatos sunt principalele cauze ale celulitei.

Trebuie să scăpați de celulită imediat ce apare deoarece tinde să se înrăutățească odată cu vârsta. Multe tehnici eficiente pot încetini apariția și pot minimiza apariția celulitei. Pentru a gestiona celulita, incercati unele dintre aceste remedii simple si usoare acasa.

1. Periajul uscat

Periajul uscat este una dintre cele mai simple modalități de a scăpa de celulita de pe coapse. Deși mai mulți oameni atestă eficacitatea acesteia, nu este susținută de dovezi științifice.

Procesul de periere uscată îmbunătățește circulația sângelui și drenajul limfatic și elimină acumularea toxinelor din organism.

În plus, se crede că fluxul sanguin îmbunătățit la nivelul pielii face ca acesta să pară plin, reducând astfel aspectul celulitei.

2. Piperul Cayenne

Ardeiul Cayenne este un aliment arzător de grăsime. Are capacitatea de a încălzi în mod natural corpul, de a crește circulația sângelui și de a stimula metabolismul. În plus, ajută la scăderea celulelor rele ale pielii și le înlocuiește cu celulele sănătoase puternice.

În plus, consumul regulat de piper de cayenne poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism și la reducerea aspectului celulitei pe coapse.

3. Cafeaua

Hârtia de cafea grosieră poate fi utilizată ca o scrumieră de exfoliere pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii și pentru a regenera celulele noi, sănătoase. În plus, consumul de cafea va ajuta la creșterea circulației sângelui.