Prelungește bronzul de vară cu aceste trei sfaturi

Prelungește bronzul de vară cu aceste trei sfaturi

Cu toții iubim strălucirea sănătoasă a bronzului de vară. Deoarece pielea bronzată se naște de la soarele care activează pigmenții colorați în stratul epidermal al pielii, culoarea va dura doar între șase și zece zile datorită fluxului natural al celulelor. Prelungiți bronzul cu aceste sfaturi de top pentru a menține acea strălucire de vară:

Exfoliază
Acest lucru trebuie făcut înainte de vacanță pentru a vă asigura că pielea este hidratată și pregătită pentru bronzare. Pielea uscată poate duce la decolorare și, în unele cazuri, la un bronz neuniform, îndepărtează astfel celulele moarte ale pielii cu un exfoliant blând. Cu toate acestea, este ușor să vă creați propriile exfoliante prin combinarea a câteva linguri de sare de mare roșie cu uleiuri esențiale sau cu ulei de măsline obișnuit din bucătărie.

Protejeză
Purtarea de protecție solară este vitală atunci când pielea este expusă la soare, nu numai pentru a vă proteja de razele UV dăunătoare, dar și dacă doriți un bronz de lungă durată. Nu numai că este periculos să nu purtați protecție solară, dar culoarea obținută prin ardere se va estompa mai repede, deoarece aceste celule ale pielii s-au deteriorat și se vor îndepărta mai ușor. Asigurați-vă că optați pentru un agent de protecție solară cu spectru larg (UVA și UVB) și reaplicați pe tot parcursul zilei.

Hidratează
Oamenii de știință cred că apa ajuta la extinderea vieții celulelor pielii, așa că beți cat mai multă posibil. Pepenii, castraveții și țelina au, de asemenea, un conținut ridicat de apă și fac gustarea perfectă pentru piele în această vară.