Un zambet perfect!

Un zambet perfect!

Ingrijirea dintilor este unul dintre cei mai important pasi pe care ii faci sa arati minunat: Dinti albi , gingii sanatoase si o gura mai fericita.

Odata cu trecerea timpului dintii isi pierd stralucirea, datorita mancarii, bauturii. De aceea asociem dintii albi cu tineretea.Un zambet natural si sanatos tradeaza multe detalii despre starea ta de spirit, stare aflata in stransa legatura cu expresia chipului tau, 93% din interactiuni fiind non-verbale.

Un zambet stralucitor si o respiratie proaspata inseamna de fapt o gura sanatoasa, iar mentinerea sanatatii orale depinde de fiecare dintre noi.

Un prim sfat ar fi sa mancati… inteligent. Aceasta presupune consumul de fructe si legume proaspete in locul alimentelor nesănătoase, mai ales atunci când sunteţi obligati sa mancati pe fuga. Trebuie avut grija si cu gustările, mai ales cele care conţin zahar, deoarece acestea pot provoca deteriorarea gingiilor si dintilor. Un alt aspect foarte important il reprezinta fumatul. Avertizările pe care le auziti si despre care cititi sunt adevărate. Pe lângă problemele la plamani si la inima, tutunul poate provoca si cancer bucal. Tocmai de aceea este extrem de important să contactati imediat un medic stomatolog dacă observaţi orice schimbare in cavitatea bucală. Detartrajele (curăţarea profesională a dinţilor), tratamentele cu fluor si folosirea materialelor de obturatie reprezintă servicii preventive importante pentru fiecare din noi

Se  spune ca rasul este cel mai bun medicament, dar acest lucru poate fi un inconvienent daca nu detineti o dantura frumoasa, curata si nu in ultimul rand stralucitoare.Cea mai buna  metoda de a avea un zambet frumos este aceea de a servi mancarea potrivita si perierea dintilor dupa fiecare masa. Un sfat util , mergeti la dentist cel putin o data pe luna pentru a va asigura ca aveti dantura sanatoasa.

Leave a Reply