Trenduri sexuale ale anului 2016

Sexul a evoluat mult în conștiința oamenilor, fie că este vorba de partidele clasice, între el și ea, fie că este vorba de tehnici de autostimulare. Am putea spune că sexul este în pas cu evoluția tehnologică și că tehnologizarea sexului este o stare de fapt. Și ca să nu vă ținem în priză, iată opt feluri în care sexul va fi tehnologizat anul acesta, de la teste de sarcină de ultimă generație până la jucării sexuale complicate.

Vibratoare de lux

Producătorii de vibratoare vor avea linii de lux. Deja jucăriile sexuale sunt pe un trend ascendent, însă vibratorul Tiani produs de compania LELO va întrece orice așteptări: aur de 24 de karate gravat cu laser. E timpul să uităm de vibratoarele urâte.

Vibrator-aur

Vibratoare smart

Literatura sexy va veni la pachet cu tehnologia. B.sensory revoluționează piața cu vibratoarele smart The Little Bird. Conectate la e-readere sau la smartphone, acestea vor oferi o experiență completă. O scuturare a gadgetului sau o respirație mai apăsată îndreptată spre acesta va activa vibratorul. Este disponibil pentru precomenzi și va fi livrat în primăvară.

Test de sarcină bluetooth

Testele de sarcină cu bluetooth aduse pe piață de First Response vor fi sincronizate cu smartphone-ul și, în minutele apăsătoare care vor trece până la aflarea rezultatului, aplicația va oferi sfaturi sau opțiuni meditative pentru reducerea stresului.

Design ergonomic

Whoop.de.doo, prima jucărie sexuală finanțată 100% prin crowdfunding pe platforma Indiegogo nu seamănă cu ceva sexual însă promite satisfacție. Are un panou de control intuitiv, încărcare prin USB sau magnetică combinate cu flexibilitate, rezistență la apă și o sofisticare sexy.

whoop-de-doo

Contracepție de lungă durată

Steriletele sunt mai puțin enervante decât pilulele anticoncepționale, însă nu țin foarte mult. Revoluția începe anul acesta cu LILETTA. Dispozitivul intrauterin este low-cost însă are o durată de viață care variază între 3 și 10 ani.

Sexting mai rapid

Sexting-ul sparge barierele unui schimb de cuvinte cu noile emoji de la Dirty Emojis HD pentru Android sau Sexymojis pentru iOS. Spune-i persoanei iubite la ce te gândești fără să trebuiască să scrii 100 de cuvinte.

Vibratoare pentru relațiile la distanță

Relațiile la distanță vor deveni mai plăcute cu Lovense. Jucăriile sexuale smart produse de aceștia citesc și reacționează la mișcările partenerului, fie că stă peste stradă sau peste ocean. Poți primi vibrațiile de la cealaltă persoană sau le poți transmite în felul în care dorești.

Filme cu final neașteptat

Star Wars: The Force Awakens încă nu a avut ultimul cuvânt de spus. Fun Factory a creat Bi Stronic Fusion, un vibrator hands – free cu design galactic. Surprinde-ți iubita, Luke Skyf**ker!

Leave a Reply