Top 5 vedete preferate de donatorii de sperma

Top 5 vedete preferate de donatorii de sperma

aRevista Human Reproduction, a publicat un raport in care s-a constatat ca numarul donatorilor de sperma a scazut de la 175 in in 1994 la 25 in 2003.

Cine sunt fetele din Playboy care- i încing cel mai tare pe bărbaţi? Dacă ar fi să ne luăm după ce ne-au spus donatorii, Andreea Mantea şi Nicoleta Luciu sunt vedetele cele mai “curtate”.

Ca să ajungi singur în cameră cu frumoasele din revistele pentru adulţi, trebuie să ai între 18 şi 40 de ani şi o fizionomie plăcută. Atenţie! Nu se acceptă piticii şi graşii. Aşa că, dacă te încadrezi în standarde, nu-ţi mai rămâne decât un singur pas. Să treci la treabă. Îţi iei un halat, un borcănel şi te închizi în camera intimă, unde te pui pe răsfoit revistele.

“N-am rezistat când am văzut-o pe Andreea Mantea. M-am excitat imediat ce am “atins- o”. Cu ea nu am avut nevoie de prea mult timp şi, în câteva minute, am terminat”, ne-a mărturisit un tânăr donator de spermă, care a vrut să-i păstrăm anonimatul. În schimbul spermei, donatorii beneficiază de un set complet de analize gratuite.

Iata care sunt vedetele preferate de donatori:

1. Andreea Mantea
2. Nicoleta Luciu
3. Ileana Lazariuc
4. Ana Maria Ferentz
5. Gina Pistol

Leave a Reply