Doctorul lui Michael Jackson, acuzat oficial omucidere

Doctorul lui Michael Jackson, acuzat oficial omucidere

aDoctorul personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, este acuzat oficial de omor prin imprudenta, conform FOX News.

Initial, sursele spuneau ca medicul Conrad Murray ar putea fi arestat mai devreme de miercurea viitoare, dar organele de investigare au decis sa mai faca o cercetare la o farmacie din Los Angeles pentru a aduna mai multe dovezi impotriva lui, astfel incat arestarea cardiologului este asteptata in urmatoarele saptamani.

Conard Murray nu este singurul doctor acuzat de moartea megastarului de pe 25 iunie, relateaza NewsIn. Surse din justitie au mai declarat ca mai vechiul dermatolog al lui Jackson, Arnold Klein, va fi acuzat de malpraxis. Investigatorii lucreaza inca la investigarea cazului Klein si, cel mai probabil, nu va putea fi arestat in mai putin de doua saptamani.

Purtatorul de cuvant al procuraturii din Los Angeles, Jane Robison, a negat ca procurorii ar fi decis sa-l incrimineze pe cardiologul lui Michael Jackson. “Pana cand politia nu-si va incheia investigatiile si nu va aduce dovezile pe biroul meu, nu se poate spune cine si de ce anume va fi acuzat”, a spus Robison.

Initial, anchetatorii au sperat ca il vor putea incrimina pe Murray cu o acuzatie mult mai grava decat omor prin imprudenta, dar procurorii sunt ingrijorati ca instanta nu-l va putea inchide fara suficiente dovezi.

Dr. Conrad Murray le-ar fi spus politistilor ca i-a administrat lui Jackson o perfuzie cu Propofol, un anestezic folosit in chirurgie, insa cantaretul s-a temut ca efectele acestuia nu vor fi destul de puternice si i-a cerut unui angajat sa-i faca o injectie cu Demerol, un analgezic foarte puternic. Combinatia de Demerol si Propofol (denumire comerciala Diprivan) a determinat un atac de cord devastator.

Dr Hoefflin, care l-a tratat pe Michael timp de 25 de ani, este de parere Dr. Murray a adormit in timp ce perfuzia cu Propofol nu se terminase si de aceea nu a intervenit prompt atunci cand inima lui Jackson s-a oprit.

Leave a Reply