Toni Tecuceanu- rezultat controversat

Toni Tecuceanu- rezultat controversat

aMoartea lui Toni Tecuceanu creaza controverse in randul lumii iar ştirea cum că a murit de gripă porcină a lăsat panică în urma sa.

Însă familia regretatului cârcotaş nu ştie deocamdată cauzele reale ale decesului acestuia. Şi asta la o săptămână după decesul său!
Fratele acestuia, Paul Tecuceanu spune, într-un mesaj postat pe blogul bebeluşei Oana, că pe certificatul de deces nu scrie de virusul A(H1N1) sau gripa porcină!

Care să fie adevărul? Oare să fie vorba de o manipulare?
E tam-tam mare pe tema gripei de ceva vreme însă lumea nu s-a bulucit să ia vaccinul. Însă odată cu vestea că acesta murise din cauza virusului masele isterizate s-au prezentat imediat la vaccinare.

Fratele meu a fost internat la spital in noaptea de 24 spre 25 decembrie 2009 in stare grava. Plamanii i-au fost afectati aproape in totalitate. Doar varfurile plamanilor mai erau sanatoase. Medicii au spun inca de atunci ca sansele de supravietuire sunt mici, iar dupa simptome erau convinsi ca este vorba de gripa porcina.

I s-au facut doua teste, iar rezultatele au fost negative. Abia dupa ce i s-a luat a treia oara secretie, rezultatul a fost pozitiv. Initial, medicii mi-au spus ca Toni avea virusul A H1N1 in organism de opt zile.
Apoi, profesorul Adrian Streinu-Cercel a anuntat ca acest virus se instalase in organismul fratelui meu de trei zile. Mai mult, uneia dintre bebelusele de la Cronica Carcotasilor i s-a spus: “Toni Tecuceanu nu are gripa porcina”.
Ciudat, nu? Asta nu e tot! Racit fiind, Toni a petrecut foarte mult timp alaturi de carcotasi. Bebelusa Oana chiar s-a hranit din mancarea lui. Au mancat unul dupa altul.

Au respirat acelasi aer in masina timp de 8 ore. Totusi, niciunul dintre ei nu s-a imbolnavit, desi medicii au anuntat ca in lume este pandemie si ca gripa porcina se ia repede.

Acesta este doar un fragment din ceea ce relatează fratele lui Toni.
Oricare ar fi adevărul nu mi-e greu să cred că cineva a vrut să creeze panică şi, de ce nu, să profite de pe urma ei. A reuşit.

Leave a Reply