Filmele anului 2010!

Filmele anului 2010!

Untitled Robin Hood AdventureAnul 2010 va fi fara indoiala dominat de legende vechiĀ  si continuari pline de aventuri pentru ecranizari de succes din anii trecuti.

Daca 2009 a fost intr-o oarecare masura dominat de science-fiction prin productii de genul “Avatar”, “District 9”, “Star Trek – Un Nou Inceput” ori “Terminator 4”, 2010 va fi fara indoiala dominat de legendele trecutului.

“Clash of the Titans”, “Robin Hood” sau “Prince of Persia” reprezinta doar citeva dintre megaproductiile anului care tocmai a inceput si care mizeaza pe transpunerea cinefilului intr-o lume demult uitata, construita de aceasta data digital.
Fanii genului epic au motive de bucurie in 2010: Sam Worthington, eroul din “Avatar”, se ia la trinta cu toti zeii si titanii in “Clash of the Titans”, productia care a stirnit deja curiozitatea a milioane de iubitori de film. In rolul lui Perseus, Worthington lupta pentru a-i salva tatalui sau, Zeus (Liam Neeson), puterea si pentru a-l impiedica pe Hades (Ralph Fiennes) sa puna stapinire asupra Pamintului si chiar si asupra Cerurilor. “Clash of the Titans” 2010 reprezinta, totusi, un remake, destul de singeros, dupa unele critici, al filmului omonim din 1981. Regia poarta semnatura lui Louis Leterrier (“The Transporter 2” si “The Incredible Hulk”). Filmul “loveste” marile ecrane pe 26 martie 2010.

“Robin Hood” in viziunea lui Ridley Scott

Printul hotilor nu mai e anul acesta Kevin Costner. In regia lui Sir Ridley Scott, “Robin Hood” va semana, o data cu lansarea lui de pe 14 martie 2010, mai degraba cu “Gladiatorul”, avind in vedere ca liderul proscrisilor din padurea Nottingham poata numele de Russel Crowe. Internautii au lansat de pe acum zvonuri in legatura cu clasificarea filmului, care se pare ca va fi strict pentru persoane de peste 16 ani, in conditiile in care va contine secvente dure de lupta fizica. Totodata, rolul personajului principal feminin ii revine lui Cate Blanchet, iar Scott va pune in scena o alta poveste decit cea de acum aproape 20 de ani, asigurind ca nu e vorba de un remake.

Pages: 1 2 3 4

Leave a Reply