Super colors!

Super colors!

Sa le luam pe rand: culori tari, smokey profund sau dimpotriva, soft si eyelinerul bine definit!

Twilight

Impulsionati de succesul seriei “Twilight – New Moon”- designerii nu au putut trece cu vederea stilul dark, sexy si misterios in acelasi timp. In contrast cu puritatea tenului si buzele nude, machiajul smokey merge pe tonuri tari de negru, antracit, bleumarin, contururi puternice atat pe pleoapa superioara cat si pe cea inferioara, strat dublu de mascara black si alungirea spre tample a liniei machiajului (realizata cu fard de pleoape, creion kajal sau eyeliner).

Ti-l recomandam si tie in special pentru machiajul de party – nu numai e in trend, dar mai ales pentru cele doua mari calitati ale sale: ochii mici se maresc optic, iar ochii descendenti devin ascendenti.

Eyeliner

Influentele retro din colectiile prezentate pe catwalk au adus in atentie nu numai coafuri de inspiratie ’60 – ’70 ci si eyelinerul. Desi aparent minimalist, eyelinerul are un atu deloc de neglijat: invita la joaca. “coada de randunica”, “ochi de pisica” sau “aripi de fluture” – daca ai fie si macar un strop de talent la desen, lasa-te inspirata de combinatia eyeliner – culoare, a la Guy Laroche, sau urmeaza exemplul liniei duble, preferate de Moschino! Indifferent ce alegi insa, trebuie sa te asiguri ca ai dat dovada de aceeasi acuratete la ambii ochi.

Soft smokey

Mai accesibil si mai purtabil, pretandu-se la fel de bine si pentru machiajul de zi (in tonuri mai deschise, desigur) machiajul soft smokey este trendul nostru preferat pentru sezonul primavara – vara. Poate si datorita faptului ca mixarea nuantelor de gri cu albul si suprapunerea de texture sidefate si mate permit in acelasi timp si fardarea buzelor – in nuante soft sau mai tari, in functie de momentul zilei. Atentie insa: griurile isi pastreaza aerul diafan doar pe tenurile deschise la culoare.

Leave a Reply