Studiu: Femeia ideala in conceptia barbatilor

Studiu: Femeia ideala in conceptia barbatilor

aUn studiu international, la care au participat o sumedenie de barbati, a demonstrat ca femeile cred eronat in elementele care-i atrag sexual pe masculi.

Sani mari vs. sani mici

Orice femeie care va citi urmatoarele randuri va avea un soc: barbatii nu sunt foarte atrasi de sanii mari! Sondajele au aratat ca 70% dintre barbati prefera sanii de marime medie, nicidecum pe aceia de genul “laptarie”. Unii dintre ei si-au si motivat optinea: femeia ideala trebuie sa fie natural proportionata, iar sanii prea mari inspira maternitate si mai putina sexualitate. In plus, exista riscul ca ei sa se lase mult mai devreme decat unii de marime normala.

Sex din prima seara vs. sex dupa a treia intalnire

Ele se feresc de sexul din prima seara si multe femei considera ca barbatii doar asta cauta. Surpriza! Ei vor sex dupa doua, trei intalniri, dar nu din prima. In prima seara, spun 72% dintre cei interogati, vor sa cunoasca femeia mai bine, pentru a sti cum sa o multumeasca atunci cand vor ajunge in pat. Mai mult, barbatii au o mare teama de “rusinea de a doua zi”. Nu-i asa ca nu stiai asta?

Lenjerie rosie vs. neagra

90% au ales negru! Rosu e pentru tauri, iar culoarea nici nu pune in evidenta anumite forme. Negru inspira senzualitate, iar o parte din ei au replicat ca rosu le lasa impresia de femeie usoara. Ceea ce poate fi sexy, la un moment dat, dar nu apare ca element in tipologia femeii ideale.

Par desfacut vs. par prins

Daca ar fi dupa ei, nu s-ar fi inventat elasticul de prins parul. 67% spun ca femeia trebuie sa aiba parul lung si desfacut, pe cand 20% au spus ca nu-i deranjeaza ca doamnele sa-si stranga parul din cand in cand, atat timp cat nu e un gest permanent.

Fard vs. natural

Acesta ar fi poate cel mai mare secret al lor, pentru ca putine femei stiu ca barbatii urasc fardul. Locul fruntas este al fondului de ten si este votat in proportie de 80%. Pe locul secund este rujul, urmat de rimel. “Ten cleios, pete de ruj pe camasa, fata de castor cand se intinde rimelul dupa putin efort fizic? Nu, multumesc!”, a motivat unul dintre subiecti.

Tocuri vs. balerini

Tocurile sunt HOT daca nu sunt purtate prin parcuri sau la piata. Barbatii stiu surprinzator de multe despre tocuri si asortarea lor. 50% au raspuns ca prefera tocurile medii, care sa puna in evidenta glezna. 30% prefera balerinii, datorita firii lor sportive (nu s-ar asorta tocurile tale cu treningul lui la o iesire in oras). 20% au mentionat ca nu le prea pasa cu ce se incalta ea.

Fusta vs. pantaloni

Aici femeile au dreptate, barbatii sunt obsedati de fusta! Barbatii te vor in fusta chiar si cand dormi, dorinta votata in proportie de 98%! Explicatia e simpla: pantalonii sunt “barbatesti”.

Impunatoare vs. timida

Te gandesti ca femeile impunatoare castiga mai mult atentia barbatilor si asa este. Pentru 78% dintre ei, insa, femeia impunatoare nu reprezinta femeia ideala. O doamna hotarata, directa, nu atrage decat sexual un barbat, dupa spusele lor. Pe cand o femeie timida, gingasa, trezeste instinctul de protectie, ce zace in orice mascul. Deci nu e nimic rau in a rosi la prima intalnire!

Casnica vs. sefa

In acceptiunea masculina, cine aduce bani mai multi in casa, acela este capul familiei. Deci, daca esti o femeie “sefa”, ai mare grija ca acest statut il va afecta pe partenerul tau in mod negativ. Vei ajunge sa-l inhibi si sa-i stirbesti masculinitatea. De aceea, un barbat “mai putin puternic” in plan profesional va fugi catre o casnica. De fapt, 86% dintre barbati.

Blonda vs. bruneta

Cele doua vechi intrebari: “Cine a fost primul, oul sau gaina?” si “Blonda sau bruneta?”. La niciuna nu am gasit un raspuns, deoarece barbatii au fost tare nehotarati chiar si la a doua intrebare. 50% prefera blondele, 50% brunetele. Deci, poti sa te vopsesti oricum ai chef.

Bautoare de bere vs. bautoare de suc

In viziunea barbatului, daca e la prima intalnire cu o femeie si aceasta isi comanda bere, prima intalnire va fi si ultima pentru 40% dintre barbati. Ei spun ca depinde si de ambient. Dar, revenind la procentul de la “impunatoare vs. timida”, timida si finuta castiga iar!

Leave a Reply