Cele mai probabile despartiri in 2010

Cele mai probabile despartiri in 2010

aDupă un 2009 în care chiar şi cupluri solide s-au destrămat , 2010 se anunţă la fel de surprinzător în materie de despărţiri ale starurilor. Un studiu efectuat în Marea Britanie arată că încrederea populaţiei în relaţiile celebrităţilor nu este este deloc ridicată. Un top 10 al despărţirilor probabile în 2010 aşa cum le vede publicul bitanic. Cauzele despărţirilor sunt, însă, fictive.

10. Înaintarea în vârstă şi caracterul dificil al homosexualilor fac ca mariajul lui Elton John cu David Furnish să pară lipsit de viitor în ochii englezilor care îl văd deja ca pe un moşneag clasic, dornic să-şi petreacă bătrâneţea doar cu propria ranchiună.

09. Nu se ştie din cauza cui se va întâmpla asta, dar Demi Moore şi Ashton Kutcher nu vor face Revelionul 2011 împreună. Poate că Ashton se va fi plictisit până la finele anului şi de zeama bună şi de găina bătrână. Sau poate că Demi îşi va căuta pe cineva mai tânăr.

08. Tom Cruise şi Katie Holmes îşi vor da seama că nu sunt potriviţi unul pentru celălalt şi, cu amiabilitate, vor împărţi custodia micuţei Suri care va primi, în continuare, haine de designer de la ambii părinţi.

07. După ce va viziona a o mia oară videoclipul VideoPhone pe care Beyonce l-a realizat împreună cu celebra Lady GaGa, Jay-Z va fi răvăşit psihic de frumuseţea celei din urmă.
Publicitate
Fapt pentru care o va părăsi pe cea dintâi şi îşi va lua definitiv numele de scenă şi de viaţă de zi cu zi Jay Germanotta.

06. Kate Moss se va sătura încă o dată de relaţia stabilă din viaţa ei, de data asta Jamie Hince şi se va întoarce la viaţa de noapte care i se potriveşte că o mănuşă. E chiar posibil să nu iasă singură din bezna distracţiei, ci însoţită de noua ei relaţie stabilă bine de tot.

05. Tronul Angliei nu va avea noi moştenitori prea curând şi asta o spune încrederea britanică în relaţia celui de-al treilea urmaş la coroană, Prinţul Harry. Acesta o va părăsi anul acesta pe iubita lui Chelsy şi va căuta fericirea în altă parte.

04. Anul acesta va fi unul dur pentru micuţa Apple. Părinţii ei, Chris Martin şi Gwyneth Paltrow se vor despărţi în lacrimi de prea multă dragoste. Mişcare divorţului nu va putea fi explicată nici măcar de înşişi protagoniştii acestei tragice povestiri despre care nu voi spune mai multe.

03. Spre deliciul publicului, Jesus Luz o va acuza în public pe Madonna de nimfomanie, fapt care va atrage un adevărat val de ură din partea acesteia. Umilită, Madonna nu i-o va ierta niciodată lui Jesus, al cărui zâmbet îl va vedea pentru ultima dată lărgit de satisfacţia răzbunării.

02. Sfârşitul anului 2010 îi va prinde pe Brad şi Angelina certându-se pe custodia copiilor în urma fulgerătoarei despărţiri cauzate de tentativa de omor a Angelinei asupra lui Brad. Regretul cel mai mare al lui Pitt va fi că nu a depus plăngere penală împotriva fostei sale jumătaţi.

01. Posh îşi va petrece o bună bucată din anul acesta în lacrimi pentru că Beckham îşi va recunoaşte public homosexualitatea şi se va muta cu Tom Cruise care va susţine ca s-a combinat cu David doar din compasiune.

Leave a Reply