Star lips

Star lips

Tenul tau poate decide ce ruj ar trebui sa folosesti. Afla de la vedete ce ti se potriveste.

Ten bronzat. Jennifer Lopez desi prefera nuante foarte deschise, cu pigmenti maro, pentru tenul ei sunt potrivite rujurile si glossurile cu pigmenti oranj sau rosii, deoarece conturlul buzelor nu este foarte delimitat. Daca ai obtinut, dupa o vara la soare un ten ca al ei, alege rujuri mate sau glossuri cu sidef, aurii sau rosii. In cazul nuantelor inchise, opteaza pentru texturi mate.

Pigment deschis. Cameron Diaz este recunoscuta pentru apetenta sa in ceea ce priveste rujul rosu. Este o alegere foarte buna, deoarece persoanele cu un ten ca al ei ar trebui sa evite nuantele sterse, sidefate, nude sau maro, pentru ca nu evidentiaza deloc tenul. Nuantele cele mai potrivite de gloss sau ruj sunt cele cu pigmenti rosii: burgundy, rosu coca-cola, mov lila, sau toate combinatiile de roz. In schimb pot alege orice textura.

Tonuri pale. Diane Kruger- tenul ei este foarte deschis si trebuie pus in evidenta cu nuante ce contin pigmenti oranj sau rosii. Combinatia ten foarte deschis- par blond este potrivita pentru rujurile si glosurile roz deschis, oranj piersica si bej. Daca ai tenul deschis si parul mai inchis la culoare, opteaza pentur nuante roz sau caramel. O solutie salvatoare este creionul contur care trebuie sa fie mai inchis cu maximum o nuanta decat rujul.

Caramel-pink. Jessica Alba  se bucura de un ten de invidiat: putin pigmentat si foarte curat si neted. Nuantele care completeaza foarte bine acest tip de ten sunt cele cu pigmenti mov sau rosii. Alege un ruj mov-pruna, rosu-cherry sau rosu-sangeriu. Nu sunt insa indicate nuantele foarte nude, pentru ca nu evidentiaza deloc conturul. In schimb, nuantele irizate cu particule aurii sunt foarte potrivite. Evita insa marourile intense si mate.

Leave a Reply