Push up your beauty

Push up your beauty

Decoltelul inseamna pentru unele dintre noi un atu, pentru altele un motiv de inhibitie. Boost it up! Este bine sa punem accentul pe prevenire tot timpul anului si sa nu ocolim zonele superioare si inferioare sanilor, deoarece acestea au un rol important in mentinerea elasticitatii.

Ce probleme apar? Pielea din zona decolteului este foarte fina si foarte saraca in glande sebacee, de aceea se deshidrateaza foarte usor de la gat in jos. Daca te numeri printre fericitele cu un bust generos, nu uita ca sustinerea este o etapa foarte importanta in ingrijirea sanilor. Greutatea face ca fibrele de elastina sa se slabeasca si sa reduca din aspectul de fermitate. Dietele pot afecta aspectul sanilor. Uneori pot aparea vergeturi, in general dupa alaptare sau dupa o cura foarte drastica de slabire. Tesuturile devin vulnerabile, scade nivelul de hidratare si, din cauza miscarii permanente, muschii se slabesc. Din cauza razelor ultraviolete, pot aparea si o hiperpigmentare sau riduri fine.

Solutiile viabile. Pentru a nu plange in fata oglinzii dupa 30 de ani, opteaza pentru un regim complet de intretinere a “comorilor”. Combina un masaj enrgizant cu produse specifice, inoata cat poti de mult pe parcursul vietii si nu uita de cremele cu factor de protectie.

Secrete la tub. Exista numeroase produse care ne ajuta sa intretinem aceste zone dificile. Ceea ce trebuie sa stii este ca ingredientii activi prezenti in cremele pentru bust nu difera foarte mult de cei din cremele pentru fata. Ele contin activi anti-aging, care actioneaza in profunzimea celulelor, si AHA (acizi extrasi din fructe) pentru tonifiere. In schimb, textura diferita in cazul cremelor pentru bust. Compozitiile sunt mai putin cremoase; in general, sunt seruri sau geluri care penetreaza mult mai repede pielea, lasand-o fina. Aplicarea se face din zona gatului pana sub sani, folosind miscari circulare si evitand apasarea.

Older Post

Leave a Reply