Sfaturi on-line cu Carmen Bruma

Sfaturi on-line cu Carmen Bruma

aa

Carmen Bruma da sfaturi on-line legate de silueta. In 2008  Carmen a lansat cartea “SLIM- Cum am dat jos 30 de kilograme” care ne dezvaluie secretul siluetei perfecte.

Iubita lui Mircea Badea, Carmen Bruma are un trup de invidiat, si pentru ca vrea sa ii ajute pe cei ce se confrunta cu kilogramele in plus, s-a hotarat sa scoata al doilea volum cu sfaturi pentru silueta.

Daca in urma cu doi ani lansa o carte ce se putea gasi in magazine, acum vedeta tv alege calea internetului. Carmen isi va publica sfaturile on-line. In 2008 Carmen a lansat cu success cartea “SLIM- Cum am dat jos 30 de kilograme”. Aici ea ofera publicului detalii despre stilul ei de viata care a ajutat-o sa ajunga de la 86 la 56 de kilograme.

“Nu mă gândesc la o nouă carte pentru că lucrurile stau prost în domeniul printului, dar aş vrea să scriu un volum online. Dacă prima oară am povestit despre regulile generale care te fac să rămâi zveltă, acum voi fi concretă: ce mănânci şi ce exerciţii faci dacă munceşti 8 ore pe zi”.

a

Leave a Reply