SEXtazul Kegel

SEXtazul Kegel

Iti intretii fiecare grupa de muschi, mai putin cea mai importanta: grupa placerii. Noroc ca pentru asta s-au inventat exercitiile Kegel, nicicand mai trendy.
Iti spun din prima ca exercitiile Kegel – asa il chema pe domnul care le-a inventat – nu sunt usoare. Si nici grele. Sunt pur si simplu nerusinate. Le poti face oricand, oricum si in orice imprejurare. Asa ca tu de ce nu te-ai apuca de cea mai ieftina, usoare si deloc laborioasa metoda de intretinere a pasiunii in asternut. Citeste mai jos argumentele forte in favoarea celei mai trendy terapii erotice (la noi si cu atat mai mult peste hotare, in randul vedetelor), plus multe, multe picanterii.

Cum vrea muschiul tau! In termeni medicali, vorbim despre planseul pelvian sau plafonul pubococcigian (alcatuit din muschii uretrei, ai vezicii urinare, uterului si rectului). In practica, ii vom denumi simplu, muschii placerii. Pe care medicul ginecolog Arnold Kegel s-a gandit sa ii rasfete putin. In 1984, practic, californianul inventiv a constatat ca, in special dupa nastere, 70% dintre pacientele lui aveau probleme de incontinenta urinara, cauzate de slabirea musculaturii pelviene.

Detalii tehnice. Ca sa iti descoperi muschii pubococcigieni, va trebui in prima instanta, sa-ti opresti voluntar fluxul urinei la jumatate, timp de minimum 5 secunde. Apoi, va trebui sa ii incordezi. Incearca sa nu impingi fesele inainte, sa nu strangi picioarele laolalta, dar nici sa nu-ti tii respiratia.

Ghid pentru incepatoare. Cand vei vrea sa incepi antrenamentul, trebuie sa ai vezica goala si sa stai pe spate, cu capul ridicat la un unghi de 20 de grade si genunchii usor indoiti. Incordeaza ambii pumni 5 secunde, detensioneaza-i, si apoi incordeaza-i din nou. E cel mai bun inceput pentru fitnessul de care nu te vei mai satura. Contracta apoi muschii placerii si tine-i asa vreme de zece secunde. Dupa alte 10 secunde repeta miscarea, incercand sa ai un cat mai mare control asupra propriului tau corp.

Newer Post

Leave a Reply