Sex and the City 2 TRAILER

aFetele din serialul hit “Sex and the City” sunt din nou in formatie completa, batand strazile New York-ului in tocuri cui si tinute ultimul racnet… sau retro?
Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker si Kristin Davis sunt zi de zi surprinse de paparazzii pe platourile de filmare ale sequel-ului “SATC 2”, fie drapate in volanase verane, fie infoaiate ca-n anii ’80!


Din 1 septembrie s-a dat drumul la camerele video in centrul cultural si de business al New York-ului, Manahattan, unde de atunci tot converg fani si fotografi deopotriva, doar-doar le vor putea zari pe vedetele cocotate in Manolo Blahnik. Internetul bubuie de zumzete cu privire la Samantha & co, si in prim plan sunt tendintele vestimentare afisate de ele.

Patricia Field este designerul responsabil cu look-ul fiecareia dintre faimoasele femei, iar pozele interceptate pana acum ne infioara putin cu accesorii kitsch a la Madonna din vremea clipului “Holiday”… insa zvonurile par sa se fi pus de acord asupra singurei explicatii posibile: vom avea parte de un episod tip “flashback”, in timp ce restul scenografiei nu va dezamagi asteptarile fashionistelor din lumea-ntreaga – nici mai mult nici mai putin, 100% bun gust contemporan!

Pana acum, Sarah Jessica Parker a oferit spre deliciul observatorilor o gramada de rochite, dintre care cele mai mari valuri au facut doua, marca Halston Heritage, cu tot cu pantofii Christian Louboutin asortati la ele. Cea pe care o stim ca o impatimita a incaltarilor Manolo a aparut pana acum pe tot felul de tocuri, pana si in ametitoare creatii marca Brian Atwood – numai pantofii ei de suflet nu si i-a pus in picioruse!

Leave a Reply