Castigatorii celei de-a 61-a editie a premiilor Emmy 2009

Castigatorii celei de-a 61-a editie a premiilor Emmy 2009

aCea de-a 61-a editie a premiilor Emmy si-a desemnat castigatorii. Un eveniment lipsit de stralucire si care ne-a amintit parca de cel de anul trecut, la capitolul castigatori. “Mad Men”, Glenn Close sau Toni Colette sunt o parte dintre cei care au plecat acasa cu un trofeu anul acesta. Glenn Close, Patty Hewes, Kristin Chenoweth sunt cativa dintre castigatorii acestei editii.

Desi toata lumea se astepta ca serialul de televiziune “30 Rock” sa fie marele castigator, pentru ca a strans nu mai putin de 22 de nominalizari, lucrurile au stat exact pe dos. Totusi nu sunt de lepadat nici cele doua categorii pe care le-a bifat, cele mai importante de altfel: “Cel mai bun serial de comedie” (al treilea an consecutiv) si “Cel mai bun actor de comedie”, Alec Baldwin.

aSurpriza cea mai mare a venit din partea actritei Toni Collette, care interpreteaza rolul Tarei Gregson din “United States of Tara”. Aceasta a castigat premiul “Cea mai buna actrita de comedie”, dupa ce a surclasat-o pe Tina Fey, castigatoarea de anul trecut, producatoarea si actrita din “30 Rock”.

Pelicula ,”Mad Men” care are o audienta de peste 2 milioane de privitori, a castigat doar 3 premii, in ciuda faptului ca a avut nu mai putin de 16 nominalizari la Emmy. Anul trecut, aceasta productie a facut istorie pentru ca a devenit primul serial de televiziune creat de alta retea in afara de HBO, care a fost desemnat castigator la categoria din care face parte.

Pages: 1 2 3

Leave a Reply