Semne ca te inseala

Semne ca te inseala

aAdulterul este un lucru destul de comun printre cuplurile moderne – cu internetul si telefonia mobila din ziua de azi, e mai usor ca oricand pentru un partenr necredincios sa-si duca linistit viata dubla.

Oricat de mult ar incerca partenerul tau sa-si ascunda amanta, infidelitatea prin definitie necesita multa atentie la detalii, abilitate care le lipseste cu desavarsire multor barbati. Cei care nu sunt prea precauti lasa in urma suficiente detalii pentru ochiul iscoditor al sotiei. Daca il suspectezi pe iubitul tau, urmatoarele sapte semne ti-ar putea confirma suspiciunile:

1. Incepe sa slabeasca si cumpara haine noi

Barbatii nu sunt in mod normal prea preocupati de felul in care arata. Daca iubitul tau incepe o dieta, si se intereseaza mai mult de felul in care se imbraca, de coafura, manichiura sau parfumul pe care-l poarta ar putea fi un semn de infidelitate. Totodata insa ar putea fi si o criza a varstei de mijloc, sau o mica zdruncinare a increderii in propria persoana deci nu te grabi sa-l judeci prea aspru.

2. Mai putin sex

Daca nu mai este interesat sa faca sex cu tine, atunci si-ar putea satisface nevoile in alta parte. La fel si daca incearca pozitii noi, aventuroase, cu tine – poate primeste lectii private de sex in boudoirul altei femei.

3. Dispare perioade lungi de tim
p

Fii atenta la obiceiurile lui schimbatoare. Foarte probabil insala daca incepe sa plece mai devreme la munca, sta peste program, ii ia mai mult timp sa faca anumite drumuri sau pleaca mai des de acasa. Ai grija daca activitatile in afara casei devin mai frecvente si tind sa dureze mai mult decat inainte, si mai ales daca nu poti da de el cand e plecat. Daca munceste pana tarziu dar nu raspunde la telefon si nu-si citeste mesajele, e semn rau.

4. Cheltuieli nejustificate

Chiar daca partenerul tau nu plateste cadouri sau camere de hotel pentru amanta lui, ai putea observa note de plata la restaurante sofisticate la ore tarzii. Studiaza facturile si chitantele si asigura-te ca povestile se potrivesc. Daca el spune ca a fost sa alerge si tu gasesti un bon pentru o cina pretentioasa, l-ai prin “cu mata-n sac”.

5. Nu-i poti accesa computerul sau mobilul

Fii cu bagare de seama daca isi schimba brusc parolele, isi sterge istoricul accesarilor pe internet sau isi inchide telefonul mobil. Daca ascunde ceva, atunci se va stradui din toate puterile sa-si stearga urmele.

6. Schimbari in atitudinea fata de tine

Partenerul tau, odata foarte tandru, acum e tot timpul artagos, gaseste motiv de cearta din orice si critica felul in care arati, gatesti sau te imbraci. Ar putea cauta metode pentru a iesi din relatie, sau poate te compara cu “cea noua”. Paradoxal, ai motive de ingrijorare si daca este exagerat de dragut si dragastos cu tine. Buchetul ala saptamanal de trandafiri semnaleaza fie ca se simte vinovat pentru scaparile lui, fie ca e recunoscator ca nu l-ai descoperit inca.

7. Instictul tau feminin

Chiar si cu toate indiciile la locul lor, nimic nu este mai convingator decat propriul tau instinct. Tu-ti cunosti partenerul mai bine decat oricine si vei fi prima care va observa schimbari in modul in care interactioneaza cu tine in general. In loc sa ignori aceste semnale de avertizare, incearca sa comunici cu partenerul tau despre ceea ce simti.

Leave a Reply