Ce sa nu faci la prima intalnire

Ce sa nu faci la prima intalnire

aCunosti povestea: un baiat cunoaste o fata, intre ei se stabilesc priviri fulgeratoare si se schimba numere de telefon. Urmeaza apoi etapa de cunoastere. Afla care sunt piedicile pentru a evita ca prima intalnire sa fie si ultima!

Intarzii mai mult de 15 minute la intalnire

E bine sa te faci dorita, sa-l faci sa fiarba un pic, dar nu sa-l lasi sa astepte ca pe fraier zeci de minte pana te hotarasti tu sa apari. In capul lui, mesajul va fi clar: nu iei in serios intalnirea sau ai ceva mai bun de facut in alta parte.

Atentie cum te imbraci

Nu miza pe look-ul total, adica evita sa adopti acelasi stil vestimentar de sus si pana jos. Nu e cazul sa apelezi la clisee vestimentare: look-ul secretara sau zeita sexului sunt de mult depasite, si nu vrei sa-si faca o impresie gresita despre tine! Fii naturala, nu-i nevoie sa scoti hainele de ocazie ca sa-l impresionezi. Mizeaza in schimb pe feminitate si simplitate.

Apari cu o prietena

Baiatul se va simti in inferioritate fata de doua tipe pe care de-abia stie cum le cheama. Insa aceasta situatie nu e problematica doar pentru el, ci si pentru tine caci nu vei avea ocazia sa-l cunosti cu adevarat sau ii poate cadea cu tronc prietena ta.

Iti petreci mai mult de jumatate de intalnire vorbind despre fostul

Cel mai tabu dintre toate subiectele tabu este aducerea in discutie a fostului iubit. De neiertat! Partenerul tau de intalnire va crede ori ca mai ai inca o pasiune ascunsa pentru fostul, ori ca esti ranchiunoasa de fel si nu va dori sa apara si el pe lista ta!

Open bar

Nu e bine sa insirui toate cocteilurile cunoscute. Savureaza unul si apioi desfata-te cu bauturi nealcoolizate pentru a evita sa cazi in ridicol.

Iti suna continuu telefonul

Daca iti suna telefonul la fiecare 10 minute si raspunzi de fiecare data, baiatul se va plictisi, se va gandi ca prietenii l-au sfatuit bine sa nu se vada cu tine si va pleca intr-un final. La intalnire trebuie sa fii prezenta, sa te ocupi de el! Pune telefonul pe vibratii si uita-l in poseta.

Il supui unui interogatoriu

Lasa-l sa vorbeasca despre sine in loc sa-i pui zeci de intrebari pe minut. Pune-i doar cateva intrebari d ebaza, cum ar fi: daca locuieste singur sau cu parintii, unde lucreaza, care e data lui de nastere, daca face sport. Uita de intrebarile intime, ele nu sunt pentru prima intalnire. Temele ce nu trebuie evocate sunt: sexul, salariul, fostii/fostele, copiii.

Insisti sa-ti platesti consumatia

Lasa-l sa fie gentleman daca asta isi doreste! Chiar daca ai un salariu bun si iti permiti multe lucruri frumoase, e vorba doar de un pahar si el vrea sa fie galant. Propune-i sa platesti tu data viitoare!

Leave a Reply