Secretele lui vizavi de tine: bine de stiut

Secretele lui vizavi de tine: bine de stiut

Barbatii renunta mai usor ca femeile. Femeile tind sa isi aminteasca experientele negative mai mult si pot avea stari de stres, anxietate, tristete. In contrast, barbatii nu se gandesc la evenimentele neplacute si tind sa mearga mai departe mai repede. Asa ca in timp ce tu inca vrei sa vorbiti despre cearta de aseara, el s-ar putea sa fi uitat deja.

Barbatii raspund la apreciere. Daca ii arati apreciere iubitului tau, se va observa o mare diferenta in felul in care se poarta. Gandeste-te la parinti. Studiile arata ca tatii sunt mai implicati in ingrijirea copiilor cand sotiile lor le apreciaza implicarea.

Barbatii se gandesc la sex…mult. OK, poate nu e un secret. Majoritatea barbatilor sub 60 de ani se gandesc la sex cel putin o data pe zi, comparativ cu un sfert din femei. Si asta nu e tot. Barbatii au fantezii sexuale dublu fata de femei si sunt mult mai variate. De asemenea, se gandesc mai mult la sex decat femeile. Dar ganditul nu e acelasi lucru ca a face.

Barbatii gasesc sexul semnificativ. Este un mit cum ca barbatii ar gandi sexul doar ca sex. Pentru multi, sexul este foarte important intre doi oameni dedicati. Si precum multe femei, barbatii gasesc intimitatea sexuala ca fiind cea mai satisfacatoare in contextul unei relatii dedicate. Un motiv este ca partenerii de lunga durata stiu cum sa satisfaca mai bineĀ  ca strainii.

Ii place cand initiezi sexul. Majoritatea barbatilor se simt de parca ei sunt singurii care initiaza sexul. Dar de asemenea le place sa fie condusi si isi doresc ca partenerlee lor sa ia fraiele in mana mai des. Nu fi timida si arata-i iubitului tau ca esti excitata. Initaza sexul pentru ca nivelul de satisfactie sa fie mai mare.

Barbatii pot calca stramb cand nevoile lor nu sunt satisfacute. Daca un barbat nu se simte iubit si apreciat in relatie, s-ar putea sa cautea asta in alta parte. Pentru un barbat asta poate insemna sa se incarce cu munca la birou. Pentru altii, o fixatie pentru sport si jocuri. Iar altii insala. Pentru a evita asta, arata-i ca iti pasa si satisface-i nevoile.

Leave a Reply