Secrete pe care el le ascunde de tine

Secrete pe care el le ascunde de tine

Secretul 1: da, „cade” in pacatul dorintei de 10 ori pe zi – dar nu inseamna ca vrea sa te paraseasca. Daca cea mai veche intrebare pusa de barbati este „Ce avem la cina?”, a doua dupa ea este pusa de femei: „Te uitati dupa alta?”. Raspunsul este ca da, se uita. Daca esti sigura ca iubitul tau nu se uita, inseamna doar ca poseda o viziune acuta periferica.

Secretul 2: e enervat de notiunea de angajament, chiar si dupa ce si-a luat unul fata de tine. Acest secret este mai sensibil, asa ca trebuie sa-l lamurim. El te iubeste pana la moarte. Crede ca esti fantastica. In majoritatea timpului este super incantat ca iti este fidel si ca si familia ta stie ca sunteti un cuplu. Insa majoritatea barbatilor nu isi petrec anii de formare gandindu-se: „Vai, abia astept sa ma pun la casa mea cu o fata draguta pentru a imbatrani impreuna”. In loc de asta, ei sunt obsedati de numarul femeilor frumoase si inaccesibile cu care ar fi putut face sex, inainte ca ei sa faca 30 de ani. in general, le trebuie cativa ani pentru a scapa de gandul acesta.

Secretul 3: un salariu mare il face sa se simta important. Barbatii sunt competitivi, egomaniaci. Nu le place ca iubita lor sa aduca acasa mai multe decat ei. Clar asta e un motiv de schimbare de planuri.

Secretul 4: desi adesea protesteaza, le place sa repare lucrurile de prin casa. Barbatilor le place sa repare lucrurile de prin casa pentru ca le place si sa se gandeasca ca, fara ei, acele lucruri ar ramane stricate pentru totdeauna. In plus, se ajuta de unelte.

Ssecretul 5: ii place sa-l cocolosesti, dar sunt ingroziti sa nu devii ca mama ta. Toti spun asta, cu scuzele de rigoare pentru Freud si soacre!

Secretul 6: da-i un centimetru si iti va da o viata. De ce? Pentru ca daca il lasi sa plece intr-o vacanta singur, iata un lucru pe care nu ti-l spune: daca il tolerezi noaptea de poker cu baietii, daca il incurajezi sa faca surfing de capul lui, daca il lasi sa o dea si in bara uneori, cu siguranta iti va da o viata intreaga la randul lui.

Leave a Reply