Secrete sanatoase

Secrete sanatoase

Fiecare dintre noi avem mici trucuri care ne ajuta sa ne simtim si sa aratam bine zi de zi. Hai sa recunoastem: orice femeie stie ce inseamna sa traiesti sanatos. Suntem coplesite zilnic cu stiri si articole care ne spun ca trebuie sa mancam mai multe fructe si legume si sa renuntam la mancarea tip fast-food.
De asemenea suntem sfatuite sa bem mai multa apa si mai putin vin, sa facem mai mult sport, sa renuntam la dulciuri si la cafea.aceste invataminte sunt bune, nimic de zis, dar ce te faci cand vrei rezultate imediate? Trebuie sa te bazezi pe cateva tipsuri testate deja. Citeste, incearca si apoi intreaba-te cum ai putut sa traiesti fara ele atata timp.

“ Nu te spala pe dinti cel putin o ora dupa ce ai luat masa, mai ales daca ai mancat fructe sau ai baut vin rosu. Daca nu iei in considerare acest lucru, in momentul perierii ajuti acidul din gustare sa se depoziteze in interiorul dintilor si acesta va ataca smaltul, iar marginile vor deveni transparente. Nu arata prea bine.” Raluca, 25 de ani.

“O baie fierbinte este cel mai bun medicament cand am migrene. Nu stiu prin ce minune imi ia durerea cu mana si ma simt ca noua. E un remediu mult mai eficient decat pastilele.” Viviana, 33 de ani.

“Inainte de a merge la gimnastica beau o cana de cafea. Nu numai ca imi da energie, dar imi creste rezistenta, asa ca pot lucra mult timp. Am auzit ca ajuta sa arzi caloriile mai repede. “ Irina, 25 ani.

“Discurile demachiante inmuiate in ceai fac minuni atunci cand sunt obosita si am ochii rosii. Daca apelez la acest remediu, nici nu se observa ca am stat treaza toata noaptea in fata calculatorului. Lasa ceaiul in frigider inainte de a-l folosi! Tonifica pielea!” Ramona, 23 de ani.

Leave a Reply