Asadar, iubitul tau o sa stie ?

Asadar, iubitul tau o sa stie ?

Depinde de el. Daca e gelos. In care dintre urmatoarele situatii te afli? Ce trebuie sa permiti si ce nu? Citeste mai jos si lamureste-te.
Te intalnesti cu un fost iubit. Acesta e foarte afectuos si te saruta ca in vremurile trecute. Ce faci? Ii spui iubitului tau ce s-a mai intamplat azi?

Spune-i ! Iubitul tau trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca increderea e o conditie de baza in relatia voastra. Nu conteaza cum ii spui povestea. El oricum o sa reactioneze cum nu trebuie.

Nu-i spune ! Daca a fost doar o harjoneala trecatoare cu altul si tu intentionezi sa ramai langa gelosul tau, trebuie sa taci ca melcul. Altfel il vei imbolnavi ireversibil cu destainuirile tale.
Daca e echilibrat…

Nu-i spune ! Sunt intamplari prea marunte care sa incarci cu ele o discutie la cina. Daca i-ai povesti ce s-a petrecut cu ex-ul tau, s-ar mira ca tu ai putut sa faci din atata lucru un subiect de abordat.

Spune-i ! Il provoaca dilemele, greutatile, crizele. Pentru asta exista el, sa readuca armonia printre lucruri. Sa-i faca pe ceilalti sa vada clar. Iar tu, daca nu mai poti sa-ti tii aventura pentru tine, spune-i tot. O sa fie deschis pentru dialog. O sa te lamureasca. O sa fie emotionant. O sa sfarsiti discutia intr-o imbratisare+ lacrimi+declaratii.

Daca e narcisist..  Nu o sa te atace prea tare, decat daca-i spui ca ex-ul era frumusel. Narcisistul e usor de manipulat. O privire admirativa, o vorba buna (« Gina a zis ca-i place de tine ! »), o mangaiere pe grupa de muschi pe care tocmai si-a lucrat-o la sala si gata ! L-ai imblanzit.

Spune-i ! Recunoaste ca in preajma lui te simti cam des neglijata. Si ca atunci cand iti spune « te iubesc », iar el iti raspunde « si eu » nu stii daca afirmatia lui se refera la tine sau la el insusi. Asadar, daca ai avut o idila cu altul, povesteste-i de ce, ce-ai simtit, ce ai primit, ca poate asa se schimba.

Leave a Reply