Schimbi baietii ca pe sosete!

Schimbi baietii ca pe sosete!

Cand vine vorba despre o relatie serioasa, nu te poti abtine sa nu te gandesti la toti baietii pe care ii pierzi in felul acesta si inca nu s-a nascut baiatul care sa-ti rapeasca tie libertatea.
Schimbi baietii unul dupa altul, dar nu te consideri o seducatoare. Intr-un fel iti doresti sa ai o relatie de durata, dar, pe de alta parte, ti-e teama de o poveste de dragoste prea profunda. La inceput totul e ok, esti indragostita, e pace si armonie. Insa cum simti ca lucrurile tind sa devina prea serioase, ai tendinta de a fugi. E ca si cum nu ai avea chef sa faci efort sa duci relatia mai departe. Preferi sa te convingi ca tipul nu e pana la urma persoana potrivita si sa renunti la relatie. E bine sa traiesti povesti de dragoste intense, cu conditia sa fie scurte!

Ce-i de facut? Daca te vei uita cu atentie in jur, vei vedea ca exista cupluri de durata care sunt fericite. Nu-ti mai face atata probleme (va aparea rutina, ne vom plictisi, nu ne vom intelege etc.), ci traieste pur si simplu. Iar cand incepi o relatie cu cineva, nu te gandi obsesiv la cat va dura. In loc sa te protejezi atat de mult pentru a nu suferi, incearca sa te bucuri, cu toate riscurile de rigoare, de iubirea respectiva. Nu trebuieĀ  sa-ti fie teama sa iubesti, nu e nimic rau in asta. Sau sa te gandesti ca vei fi ranita, oricine e ranit la un moment dat. Dar trebuie sa cazi ca sa te ridici. Trebuie sa ai din ce invata. Asa daca vei fugi de tot ce poate iti este de folos, nu dobandesti nimic.

Asuma-ti si tu o responsabilitate pentru a te autoevalua chiar. De ce nu?

Leave a Reply