Simboluri frecvente

Simboluri frecvente

Visele care merita analizate sunt cele care apar de obicei intre orele trei si sapte dimineata, adica ce corpul si spiritul s-au linistit, iar digestia s-a incheiat. Fiindca, desi pare ciudat, masa de seara poate influenta foarte mult ce se petrece in capul nostru noaptea, ba poate declansa cosmaruri. Nici visele aparute in urma unor filme de actiune sau horror, vazute inainte de culcare, nu conteaza.
Iata cateva simboluri frecvente: sange – daca te visezi patata de sange poate fi vorba despre sentimente de vinovatie sau de rusine. Daca te gandesti bine de ce ai motive sa te simti asa, cu siguranta vei sti sa indrepti lucrurile.

Haos: acesta apare in vis in general cand esti intr-o perioada din viata ta in care stagnezi, in care bati pasul pe loc. O latura a ta pe care ai neglijat-o, dar e importanta, vrea si ea sa iasa la lumina. De exemplu, cand mergi multa vreme rational si nu tii cont de ce-ti spune inima. Haosul este simbolul faptului ca trebuie sa amesteci bine cartile si sa le refaci.
Sfarsitul lumii – acest vis destul de frecvent si face parte din categoria de vise de interpretat in sens opus: daca visezi Apocalipsa, visul prevesteste o intamplare absolut incredibila, dar foarte fericita, care va aparea din senin in viata ta.

Diamant – cu cat inelul este mai stralucitor, piatra mai slefuita cu atat mai bine te vezi tu: frumoasa, desavarsita. N-ar fi rau sa fii un pic mai autocritica. Diamantele mai pot simboliza si lacomie, dorinta de putere.

Demoni/diavoli – daca visezi un demon, inseamna ca ti se atrage atentia asupra unei laturi ale tale, de care nu esti sau nu vrei sa fii constienta, dar pe care de fapt: invidie, zgarcenie, rautate, prefacatorie. Daca te ataca demonul inseamna ca iti vei invinge pretenii falsi.

Strada – simbolizeaza de cele mai multe ori calea pe care trebuie sa o iei sau ai luat-o deja. De multe ori strada este asociata cu speranta.

Leave a Reply