Reteta drob de ciuperci pentru Paste

Reteta drob de ciuperci pentru Paste

reteta drob de ciuperci

Alternativa vegetariana a drobului clasic, potrivit celor carora nu O reteta deosebita pentru Paste: dob de ciuperci. Drobul de ciuperci este foarte gustos, se prepara usor.

Ingrediente:

  • 800 gr ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 1 legatura ceapa
  • 1 legatura usturoi
  • marar, patrunjel
  • 5 oua
  • 5 oua fierte tari
  • sare, piper


Mod de preparare:

  • Calim ciupercile in ulei pana sunt destul de patrunse.
  • Adaugam verdeturile tocate marunt si cascavalul dat pe razatoarea mare.
  • Batem usor ouale impreuna cu sarea si piperul si le punem peste ciuperci. Omogenizam.
  • Asezam o parte din compozitie in tava apoi asezam pe lungime, in mijloc, ouale fierte.
  • Turnam deasupra restul de compozitie.
  • Dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Drobul nu trebuie sa se usuce, consistenta trebuie sa fie una umeda asa ca nu il lasati mai mult decat trebuie.
  • Lasam sa se raceasca apoi taiem felii.

Leave a Reply