Ocazii sa iti folosesti instinctul animal

Ocazii sa iti folosesti instinctul animal

Vrei sa fii mai inteligenta, mai sexy si mai puternica in fiecare aspect al vietii tale? In curand vei scoate bestia din tine.

Cand iubitul e furios

Leii masculi sunt nascuti pentru a lupta. Nu au nevoie de provocare. Pur si simplu se trezesc si cauta necazuri. Din fericire, leoaicele stiu asta si cand observa ca masculul este infierbantat, ii distrag atentia pana cand se calmeaza. Barbatii sunt ca si felinele in privinta asta. Oricat de grabita ai fi sa rezolvi situatia, retine ca iubitul tau are nevoie de un reset emotional. Daca ii poti acorda timpul necesar, relatia voastra se va imbunatati.

Cand alta fata iti atrage invidia

Daca o fata le are pe toate – o slujba incredibila, un iubit hot, nenumarate perechi de pantofi scumpi – e usor sa-ti displaca atat de mult incat sa refuzi sa te imprietenesti cu ea. Daca ai fi lup, ti-ai da seama ca e o mare greseala. Lupul Alfa este, intr-adevar numarul 1, dar are intotdeauna un Lup Beta, care ii serveste ca ajutor. Drept rasplata, aceasta primeste cea mai buna mancare, dreptul de a se imperechea cu cele mai dorite femele si respectul celorlalti lupi. Daca te aliezi cu personalitatea dominanta din cercul tau social, poti avea acces la ceea ce vrei (cum ar fi colectia de pantofi), si ai posibilitatea de a-i fura secretele.

Cand socializezi

Intr-o comunitate de cimpanzei, statutul e deseori determinat de cat de bine se intelege individul cu ceilalti membri. Liderul este cel care se bucura de cel mai mult suport din partea comunitatii. Adesea, el abordeaza o femela cu care nu vrea sa se imperecheze – teoretic, asta nu ar trebui sa se intample, dar el o face pentru a se alia cu ea. E istet. Nu stii cand ai putea avea nevoie de o mana de ajutor – fie la munca, fie in viata sociala – asa ca pune-te in pozitia de a putea-o cere. In loc sa astepti ca prietenii tai sa vina la tine pentru ajutor, fa-le mici favoruri oricand ai ocazia.

Leave a Reply