Cand e indicat sa incetezi cu SMS-urile

Cand e indicat sa incetezi cu SMS-urile

Daca il asaltezi cu prea multe mesaje, sunt sanse foarte mari ca relatia voastra sa moara din fasa. Noi iti spunem cand e OK sa lasi telefonul din mana.

SMS-urile au devenit o parte importanta a relatiilor din ziua de azi, iar expertii spun ca tot mai multe cupluri le prefera in detrimentul apelurilor telefonice. Deci, nu-i de mirare ca, atunci cand te zbati in chinurile iubirii, degetelele nu-ti pot sta prea departe de taste. Dar ai grija ca exista ceea ce numim “Fenomenul Prea Multe Mesaje” (adica FPMM). Excesul de SMS-uri ii poate speria pe baieti, se simt obligati sa raspunda instant.

Iata cateva situatii in care trimiterea de mesaje in avalansa poate distruge o relatie aflata la inceput:

Dupa primele intalniri. Chiar daca te simti tentata sa-l contactezi dupa o intalnire foarte reusita, abtine-te. Marturisindu-i ceea ce simti, il deposedezi de fiorul vanatorii.

Cand esti sub influenta alcoolului. Avand in vedere ca telefoanele nu au atasata o fiola de masurare a alcoolemiei, stapaneste-te de la a trimite un mesaj “ametit” – mai ales unul care sa-i sugereze ca vrei sa-l vezi la ASAP. Daca esti prea disponibila, tipul va simti ca va detine controlul asupra ta.

Cand esti nervoasa. Stim ca este enervant atunci cand un tip te lasa balta, dar daca ii trimiti un mesaj gen: “ de ce nu m-ai sunat?”, vei parea nesigura. Incearca sa eviti mesajele “nervoase” si atunci cand esti deja intr-o relatie stabila. Odata ce apare negru pe alb, nu prea mai poti sa-ti retragi  cuvintele. Renunta la umorul incisiv, nu de alta, dar glumitele tale cam”nesarate” s-ar putea sa fie interpretate gresit de noua ta cucerire.

Cand vrei sa fii haioasa. Atunci cand sunt transmise non-verbal, sarcasmul si umorul pot parea agresive. Un tip poate sa interpreteze : “OMG, ce nebun ai fost seara trecuta” , literal, ramanand cu impresia ca te-a deranjat, cand de fapt iti aminteai pur si simplu de comportamentul lui amuzant.

Leave a Reply