Moda de toamna 2010: colantii albi

Moda de toamna 2010: colantii albi

Colantii albi sau ciorapii albi aparent distrug visul acela al picioarelor bronzate, frumoase, dezvaluite…asa ca de ce ar trebui sa ii purtam? Pai…pentru ca daca ii porti cum trebuie, e o schimbare proaspata si binevenita in garderoba sumbra a sezonului rece. Asa ca esti provocata de moda de toamna/iarna 2010 sa pasesti in ciorapi albi.

Cum sa ii porti: mai intai, cand vorbim de ei, nu vorbim doar de alb sau doar de ciorapi. Ne referim la nuante de alb, de crem; ne referim la ciorapi, sosete, colanti albi. Regulile sunt simple. Cauta culorile opace. Sunt cele mai bune!

Clasicul alb-negru. Daca vrei sa porti ciorapi albi si ti-e teama sa nu pari prea extrema, foloseste-te de combinatia alb-negru. E un look simplu, care merge: rochia neagra, ciorapi albi si incaltaminte neagra. Daca vrei sa fii mai curajoasa, experimenteaza cu diferite texturi de alb si negru. Pentru un look rock-chic, cauta cizmele pana la coapse.

Modern si minimal. Mai greu de definit. Ciorapii sau colantii albi sunt perfecti pentru un look ultra modern si sport. Ramai la tesaturi care se intind, precum bumbacul sau jerseul. Asorteaza culori opace dar in nuante de gri si cu piese de piele moderne.

Vintage. Daca esti genul Twiggy, cu un nas mic si rochii mini colorate, ciorapii albi sunt perfecti. Si balerinii. Gandeste-te la anii `60, `70 si esti pe drumul cel bun. Asorteaza albul cu albastru marin si rosu in modele vintage. Te poti axa si pe culori puternice precum galben, verde, oranj, indigo.

Country chic. Ar trebui sa iei picnicul printre frunzele toamnei sau sa citesti o carte intr-o camera, la tara, sau…prinzi tu ideea. Mergi pe culorile cremoase. Experimenteaza cu amestecuri din lana, comode si de iarna. Paleta de culori: verdele padurii, bej, bronz si maro.

Leave a Reply