Mobila lui Michael Jackson, scoasă la licitaţie

Mobila lui Michael Jackson, scoasă la licitaţie

aMichael Jackson este Regele Muzicii Pop, artistul care a schimbat notiunea de entertainer si care are cel mai bine vandut album din lume, “Thriller” (peste 55 de milioane de exemplare). MJ a cladit o cariera extraordinara, intinsa pe durata a 42 de ani.

Mobila pe care Michael a comandat-o pentru vila din Londra, unde trebuia să stea în timpul turneului This is it, va fi scoasă la licitaţie.

Compania italiană, care a primit de la megastar 700.000 de dolari pentru mobilier, bani pe care i-a înapoiat acum familiei acestuia, vrea să vândă piesele personalizate făcute special pentru solist. Scaune cu picioare de cristal, dulapuri din abanos, mese ornate cu cristale Swarowsky şi tot felul de piese speciale şi extravagante, toate vor fi scoase la licitaţie, potrivit cite-ului Contactmusic.com.

Reprezentanţii companiei producătoare de mobilă nu s-au hotărât când va avea loc expoziţia cu vânzare, dar e păcat ca această mobilă să stea într-un depozit, mai ales având în vedere că a fost creată special pentru Michael şi fanii săi cu bani ar aprecia-o.

Leave a Reply