Studiu: 75% dintre femei ar putea să treacă peste infidelitatea bărbaţilor

Studiu: 75% dintre femei ar putea să treacă peste infidelitatea bărbaţilor

aUn studiu realizat de cercetatori arata ca 75% dintre femei ar putea să treacă peste infidelitatea bărbaţilor.

O aventură poate însemna sfârşitul unei relaţii dacă bărbatul află despre ea. Femeile, însă, sunt mai îngăduitoare. Cele mai multe dintre ele ar fi dispuse să-i acorde partenerului a doua şansă, relevă un studiu publicat de o celebra revista si preluat de Gândul.

Oamenii de ştiinţă au realizat o cercetare pe 500 de cupluri, şi au constatat că 75% dintre femei ar putea ierta o aventură a bărbatului iubit. În schimb, doar 23% dintre domni şi-ar călca pe inimă ca să-şi ierte soţia infidelă. Diferenţe sunt şi între motivele pentru care femeile şi bărbaţii sunt deranjaţi de aventurile sexului opus.

Doamnele, într-o majoritate covârşitoare, s-au arătat îngrijorate că bărbatul ar putea avea o legătură emoţională cu altă femeie şi din această cauză şi-ar putea părăsi familia.

Pentru soţi, cele mai supărătoare sunt raporturile sexuale dintre partenarele lor şi alţi bărbaţi.

Şi motivele pentru care ar călca strâmb cineva au fost cercetate. Psihologii spun că bărbaţii înşală de cele mai multe ori pentru că în cuplu intervine rutina sau din dorinţa de a se simţi importanţi şi speciali. Femeile, în schimb, înşeală mai ales pentru că sunt nefericite în cuplu sau pentru că şi ele au fost trădate.

Leave a Reply