Metode de a iesi in evidenta

Metode de a iesi in evidenta

aChiar daca esti frumoasa nu vei reusi sa atragi barbatii potriviti daca stai ascunsa toata ziua in casa. Ah, si daca iesi si stai pitita intr-un colt, rezultatul va fi cam acelasi. E timpul sa iesi in evidenta si sa il gasesti pe EL. Iata cum:

Cand esti in lupta pentru a obtine o intalnire, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te avanti in mijlocul razboiului. Iesi cu fetele, mergi in locuri in care ai putea sa intalnesti persoane interesante, cauta sa iti fortezi norocul si sa il gasesti pe cel potrivit tie.

Insa de fiecare data cat iesi gandeste-te si la modalitatile prin care iti poti face simtita prezenta. Asta pentru ca, barbatul acela simpatic care sta cu 2 locuri mai in spate nu te va remarca daca tu esti varata in scaun! Si nici nu va sti ca aprecizi teatrul modern daca nu ii vei spune asta!

Asa ca, in clipa in care te pregatesti sa iesi, intreaba-te “Ce as mai putea sa fac pentru a-l atrage sau a-l face sa-mi vorbeasca mie si nu persoanei de langa mine? “. Nu trebuie sa te imbraci provocator sau sa arunci o tona de machiaj, dar poate ar fi indicat sa ai o brosa speciala, poate un pic de rosu pe buze si un stop de parfum senzual.

1. Un strop de umor
Oamenii sunt in mod natural atrasi de persoanele care stiu cum sa ii faca sa rada. Umorul poate fi una dintre armele tale cele mai puternice in raport cu celelalte femei.

Asta nu inseamna ca trebuie sa spui bancuri toata seara, ci doar sa faci putin haz de necaz sau un pic de umor de situatie. Sunt sigura ca o remarca bine plasata il va impresiona.

2. Cu zambetul pe buze
Si daca tot suntem la capitolul amuzament, ar fi bine sa nu iti uiti zambetul acasa. Nimeni nu mereu fericit, dar tu ti-ai dori sa incepi o relatie cu o persoana morocanoasa?

Pai, daca tu nu ai vrea, crezi ca EL o sa isi asume riscul? Arata-i ca esti destinsa si relaxata, cu siguranta vor fi destule momente in care ii vei arata si latura ta serioasa.

3. Fa contact vizual
Da, e important sa il privesti si sa mentii contactul vizual atunci cand te-a suprins. Daca mai si zambesti putin, e garantat ca se va indrepta spre tine si va fi interesat de ceea ce ai de spus.

4. Participa la discutie
Nu castigi nimic daca stai retrasa sau daca nu spui nimic. O data implicata in discutie vei avea mai multe sanse sa ii demonstrezi ca esti o persoana cu care are multe de vorbit.

Stiu ca e mai usor sa citesti decat sa pui in aplicare, dar sunt sigura ca aceste patru idei te pot ajuta sa iesi in evidenta si sa impresionezi.

Leave a Reply